In order to fully operate this website you need to enable Javascript in your browser. Google+

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει.

Παρακαλούμε για τη χρηματοδότηση και τον υπολογισμό όπως επικοινωνείτε πάντα με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda

* Περιλαμβάνει εισφορά 0.6% Ν.128/78
**Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα φακέλου.

Honda Civic

ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Το 5θυρο Civic είναι η επιτομή του καινοτόμου πνεύματος και της αναζήτησης για τεχνολογική υπεροχή. Το αποτέλεσμα είναι ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει μοναδική προσωπικότητα και σπορ ψυχή. Ένα αυτοκίνητο συναρπαστικό στην οδήγηση, κομψό, άνετο και προηγμένο. Πάνω απ΄ όλα ένα αυτοκίνητο που δημιουργήθηκε με ένα επίκεντρο ζωτικής σημασίας. Εσάς.

Για τη διαθεσιμότητα των χρωμάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.

Πίσω από την μοναδικής αισθητικής μαύρη γρίλια και τους πανίσχυρους προβολείς LED βρίσκεται ο νέος κινητήρας 1.5 VTEC TURBO των 182ps που εξασφαλίζει δύναμη και επιδόσεις που εντυπωσιάζουν.

Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Civic 5θυρο 1.0 VTEC TURBO Executive Sport Line. Ενδέχεται να μην είναι όλες οι εκδόσεις διαθέσιμες. Για τη διαθέσιμη γκάμα και για τις προδιαγραφές του μοντέλου παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε πάντα με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Αδιαμφησβήτητα μοναδικό, πρόδηλα κομψό και σπορ. Αυτό είναι το Civic και συνδυάζει μοναδικά τις επιθετικές του γραμμές με ομαλές, αθλητικές καμπύλες. Το αυτοκίνητο αυτό σχεδιάστηκε για να τραβά την προσοχή, αλλά πρωτίστως σχεδιάστηκε για να προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις στον οδηγό του.

Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Civic 5θυρο 1.0 VTEC TURBO Executive Sport Line σε Brilliant Sporty Blue Metallic. Ορισμένες εκδόσεις ενδέχεται να μη διατίθενται. Για τη διαθέσιμη γκάμα παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.

CIVIC SPORT LINE

Οι μυώδεις και "επιθετικές" γραμμές του Civic Sport Line το κάνουν να φαίνεται ισχυρό και αποφασιστικό τόσο όταν είναι σταθμευμένο όσο και όταν βρίσκεται σε κίνηση.
Το αεροδυναμικό του πακέτο και το εντυπωσιακό σπόιλερ ενισχύουν την εκπληκτική του εμφάνιση.

CIVIC SPORT LINE

Η σπορ εμπειρία συνεχίζεται στο εσωτερικό με συναρπαστικά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν πεντάλ αλουμινίου, υφασμάτινα καθίσματα με κόκκινη ραφή και τιμόνι με δερμάτινη επένδυση.

Όλα σχεδιασμένα για να κάνουν την καρδιά σας να χτυπάει λίγο πιο γρήγορα σε κάθε σας ταξίδι.

Διαστάσεις

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΧΩΡΟΙ

Θέλαμε να σχεδιάσουμε ένα αυτοκίνητο για τις πραγματικές καθημερινές ανάγκες. Ένα αυτοκίνητο που κατέχει μια από τις πιο ευρύχωρες καμπίνες στην κατηγορία του, η οποία είναι τόσο ευέλικτη ώστε χωράει ό,τι σας παρουσιάσει η καθημερινότητα.

Το Civic διαθέτει πολλά στοιχεία που διευκολύνουν την ζωή σας, όπως φαρδιά πίσω πόρτα που επιτρέπει πιο εύκολη φόρτωση αποσκευών, διαιρούμενα αναδιπλούμενα κατά 60:40 πίσω καθίσματα και μία έξυπνη εταζέρα που μπορεί να αφαιρεθεί και αναστραφεί εύκολα με το ένα χέρι.

Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Civic 5θυρο 1.0 VTEC TURBO Executive Sport Line σε Brilliant Sporty Blue Metallic.

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η στήριξη που σας παρέχουν τα καθίσματα του Civic αποδεικνύει γιατί το μοντέλο αυτό διαθέτει μία απο τις πιο ευρύχωρες καμπίνες της κατηγορίας του, μέ ένα φαρδύ ταμπλό, μία απλή, φιλική προς τον οδηγό σχεδίαση και εξαιρετική ορατότητα. Περιβάλετε τον εαυτό σας με άνεση και ποιότητα έχοντας στη διάθεσή σας απαλά υλικά και πολυτελείς λεπτομέρειες. Εξοπλίσαμε το Civic με φιλική προς τον άνθρωπο τεχνολογία, που περιλαμβάνει το έξυπνο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Honda CONNECT* με οθόνη αφής 7’’, διζωνικό αυτόματο κλιματισμό, θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά και ηλεκτρονικό χειρόφρενο, για να κάνουμε την κάθε σας διαδρομή λίγο πιο διασκεδαστική.

*Το Honda CONNECT διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων ELEGANCE, COMFORT SPORT LINE και SPORT PLUS. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποια χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα σε κάθε έκδοση, παρακαλούμε ανατρέξτε στην ενοτητα των τεχνικών χαρακτηριστικών και εξοπλισμού. Για τη διαθέσιμη γκάμα παρακαλούμε επικοινωνείστε με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.

Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Civic 5θυρο 1.0 VTEC TURBO Executive Sport Line σε Brilliant Sporty Blue Metallic.
Κόκκινος φωτισμός οργάνων (εκδόεις Comfort Sport Line & Sport Plus)
Τιμόνι με δερμάτινη επένδυση (εκδόσεις Elegance, Comfort Sport Line με κόκκινη ραφή & Sport Plus)
Θερμαινόμενα καθίσματα (μπροστά)
Διζωνικός Αυτόματος Κλιματισμός (εκδόσεις Elegance & Sport Plus)
Ηλεκτρονικό χειρόφρενο
Intelligent – Adaptive Cruise Control (Έξυπνο Σύστημα Ελέγχου Σταθερής Ταχύτητας)
Bluetooth™ Hands Free Telephone (HFT)
Κουμπί Econ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Όποιο χρώμα και αν επιλέξετε οι εσωτερικές μας επενδύσεις συνδυάζονται τέλεια με το Civic.

ΟΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΜΑΣ

Δημιουργήσαμε μία σειρά νέων κινητήρων για να δώσουμε στο νέο Civic σπορ επιδόσεις που να ταιριάζουν με την προηγμένη του εμφάνιση.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο υπερτροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες, τον πανίσχυρο 1.5 VTEC TURBO των 182ps ή τον αποδοτικό 1.0 VTEC TURBO των 126ps. Οι δύο βενζινοκινητήρες είναι διαθέσιμοι είτε με το ακριβές μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή με το 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο CVT.

Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Civic 5θυρο 1.0 VTEC TURBO Executive σε Polished Metal Metallic. Ορισμένες εκδόσεις ενδέχεται να μη διατίθενται. Για τη διαθέσιμη γκάμα παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.

ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Το Civic διαθέτει το σύστημα ήχου και πληροφόρησης Honda CONNECT* 7'' με DAB ψηφιακό ραδιόφωνο, Apple CarPlay και Android AutoTM*. Το προεγκατεστημένο AhaTM* audio player που βασίζεται στο internet σας επιτρέπει επίσης να συνδεθείτε με την αγαπημένη σας μουσική, με podcasts και νέες υπηρεσίες. Το Honda CONNECT* 7” σας κρατά σε επαφή με κάθε τι που αγαπάτε , όπως είναι η μουσική και οι φίλοι σας. Και όλα αυτά μέσω μιας κεντρικής οθόνης αφής.

*Το Honda CONNECT διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων Elegance, Comfort Sport Line και Sport Plus. Η συνδεσιμότητα για την εφαρμογή AhaTM περιλαμβάνεται διαδικτυα κό ραδιόφωνο) και για την πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται μέσω WiFi tethering ή μέσω του δρομολογητή WiFi του κιν ητού σας τηλεφώνου.

Το κόστος χρήσης δεδομένων και της υπηρεσίας περιαγωγής (roaming), ενδέχεται να εξαρτάται από τη χρήση εφαρμογών στο Honda CONNECT. Προτείνουμε να ενημερωθείτε από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας. Η λειτουργία πλοήγησης στο διαδίκτυο είναι ενεργή μόνο όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε στάση.

Μόνο το iPhone 5 ή νεότερα μοντέλα με λειτουργικό iOS 8.4 ή μ εταγενέστερο, είναι συμβατά με το Apple CarPlay. Τα χαρακτηριστικά, οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες Apple CarPlay ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα σε όλες τις περι οχές και μπορεί να αλλάξουν. Για να χρησιμοποιήσετε το Android AutoTM, πρέπει να κατεβάσετε στο smartphone σας την εφαρμογή Android AutoTM από το Google PlayTM. Μόνο οι εκδόσεις Android 5.0 (Lollipop) ή μεταγενέστερες ε κδόσεις είναι συμβατές με το Android AutoTM. Η διαθεσιμότητα Android AutoTM ενδέχεται να αλλάξει και εξαρτάται από την εκάστοτε γεωγραφική περιοχή.

Το Android Auto και το Apple CarPlay δεν διατίθενται επί του παρόντος στην Ελλάδα. Το Apple CarPlay είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc., εγγεγραμμέ νο στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαθέσιμη γκάμα και τα χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα σε κάθε έκδοση, παρακαλούμε ανατρέξτε στη σχετική ενότητα και επικοινωνήστε με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.
APPLE CARPLAY ΚΑΙ ANDROID AUTOTM
Μπορείτε να συνδέσετε εύκολα τηλεφωνική συσκευή με λειτουργικό Android ή iPhone με την οθόνη αφής, για να κάνετε τηλεφωνήματα, να ακούσετε μουσική και να στείλετε και να λάβετε μηνύματα.
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ
Το ενσωματωμένο σύστημα δορυφορικής πλοήγησης Garmin σας επιτρέπει να βρίσκετε τον δρόμο σας και, χάρη στις ενημερώσεις του TMC (traffic message channel), θα ακολουθείτε πάντα την καλύτερη διαδρομή.
ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ
Μόλις επιλέξετε την όπισθεν, η κάμερα οπισθοπορείας ενεργοποιείται αυτόματα στην οθόνη 7 ιντσών και παρέχει πολλές επιλογές προβολών καθώς και κατακόρυφη θέαση.
DAB ΨΗΦΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Απολαύστε ψηφιακό ήχο και μια πιο ευρεία σειρά από σταθμούς που εμφανίζονται ευδιάκριτα στην οθόνη.

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Το Honda SENSING είναι μια από τις πλέον εξελιγμένες σειρές τεχνολογιών ασφάλειας που υπάρχουν και σχεδιάστηκε για να κρατά ασφαλείς εσάς και τους συνεπιβάτες σας.

Adaptive Cruise Control με Low-Speed Following* (Σύστημα Ελέγχου Σταθερής Ταχύτητας με Σύστημα Ακολούθησης Χαμηλής Ταχύτητας)
Αυτή η λειτουργία διατηρεί μια καθορισμένη ταχύτητα ταξιδιού και απόσταση από το αυτοκίνητο που κινείται μπροστά σας. Αν το αυτοκίνητο που έχει ανιχνευτεί σταματήσει, το σύστημα θα επιβραδύνει και θα σταματήσει το όχημά σας, χωρίς να πρέπει να κρατήσετε το πόδι σας στο φρένο. Μόλις το αυτοκίνητο μπροστά αρχίσει να κινείται πάλι, απλά πατήστε το γκάζι για να συνεχίσει η λειτουργία.

Lane Departure Warning (Ειδοποίηση Απόκλισης από την Λωρίδα)
Αν το αυτοκίνητο αρχίσει να απομακρύνεται από τη λωρίδα κυκλοφορίας χωρίς να έχετε ανάψει το σχετικό φλας, ενεργοποιείται η οπτική και ηχητική ένδειξη για να σας προειδοποιήσει ότι πρέπει να διορθώσετε τη θέση σας στη λωρίδα κυκλοφορίας.

Road Departure Mitigation (Σύστημα Αποφυγής Παρέκκλισης Λωρίδας)
Μια κάμερα που βρίσκεται στο παρμπρίζ ανιχνεύει πιθανή παρέκκλιση από τον δρόμο και χρησιμοποιώντας την κρεμαγιέρα με ηλεκτρική υποβοήθηση (Electric Power Steering), κάνει διορθωτικές κινήσεις για να διατηρηθεί το αυτοκίνητο στη λωρίδα κυκλοφορίας. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, εφαρμόζει και πίεση στα φρένα.

Lane Keeping Assist System (Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας)
Σας βοηθά να παραμένετε στη μέση της λωρίδας κυκλοφορίας και προσφέρει μια πιο ξεκούραστη εμπειρία οδήγησης, μειώνοντας την ανάγκη διορθωτικών κινήσεων στο τιμόνι και μεγαλύτερης προσπάθειας κατά την οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο.


* Το Low-Speed Following είναι διαθέσιμο μόνο σε εκδόσεις που διαθέτουν αυτόματο κιβώτιο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποια χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα σε κάθε έκδοση, παρακαλούμε ανατρέξτε στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό του μοντέλου και επικοινωνήστε με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.


Traffic Sign Recognition (Αναγνώριση σημάτων οδικής κυκλοφορίας)
Το σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας αναγνωρίζει την ύπαρξή τους και σας μεταφέρει τη σχετική πληροφορία με οπτική ένδειξη. Μπορούν να εμφανιστούν δύο σήματα ταυτόχρονα.

Intelligent Speed Limiter (Έξυπνος περιοριστής ταχύτητας)
Συνδυάζει έξυπνα το όριο ταχύτητας που έχει τεθεί από τον οδηγό, με το Traffic Sign Recognition System, για να ρυθμίσει αυτόματα το όριο ταχύτητας του οχήματος, ανάλογα με αυτό που έχει ανιχνεύσει το Σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Οδικής Κυκλοφορίας.

Intelligent – Adaptive Cruise Control (Έξυπνο Σύστημα Ελέγχου Σταθερής Ταχύτητας)
Αυτό το χαρακτηριστικό ανιχνεύει αν ένα όχημα σε κοντινή λωρίδα κυκλοφορίας, πρόκειται να μπει μπροστά σας, και ρυθμίζει ανάλογα την ταχύτητα του Civic. Σας βοηθά επίσης να διατηρείτε την απόσταση από το αυτοκίνητο που βρίσκεται μπροστά σας, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε ταχύτητα.

Collision Mitigation Braking System (Σύστημα Αυτόματης Πέδησης Μετριασμού Σύγκρουσης)
Στην πιθανότητα σύγκρουσης με προπορευόμενο όχημα ή με πεζό, το σύστημα αυτό θα σας προειδοποιήσει για τον κίνδυνο και επίσης θα μειώσει την ταχύτητα του αυτοκινήτου, ώστε να μειωθούν οι συνέπειες από μια πιθανή επαφή.

* Το Low-Speed Following είναι διαθέσιμο μόνο σε εκδόσεις που διαθέτουν αυτόματο κιβώτιο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποια χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα σε κάθε έκδοση, παρακαλούμε ανατρέξτε στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό του μοντέλου και επικοινωνήστε με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.

Τιμές / Χρηματοδότηση


Προτεινόμενη Λιανική ΤιμήΓια τις λιανικές τιμές του εκτελωνισμένου αποθέματος βάσει του προηγούμενου φορολογικού καθεστώτος, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.

Οι ανωτέρω τιμές δεν επιβαρύνονται με επιπλέον χρεώσεις μεταλλικού χρώματος.
Δεν συμπεριλαμβάνονται πινακίδες και τέλη κυκλοφορίας.
Στην Προτεινόμενη Λιανική Τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα προετοιμασίας PDI και μεταφορικά (συνολικά 250€).
Οι τιμές και τα προϊοντικά χαρακτηριστικά των επιβατικών Honda ενδέχεται να αλλάξουν από τον κατασκευαστή χωρίς προηγούμενη προειδοποίησηση. Παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε πάντα με το το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.
Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τα μοντέλα, τα προϊοντικά χαρακτηριστικά και τις τιμές χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Για τη διαθεσιμότητα του μοντέλου παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε πάντα με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.

Τράπεζα
8,9% Επιτόκιο, 12-84 μήνες
Τελικό επιτόκιο**
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή

 

 


0% Προκαταβολή,
Άμεση πληρωμή 1ης δόσης

** Περιλαμβάνει εισφορά 0.6% Ν.128/78
Το παραπάνω χρηματοδοτικό πρόγραμμα ενδέχεται να καταργηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε πάντα με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda. 

Για διαθεσιμότητα παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε πάντα με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda

 

Υπολογισμός Δόσεων

Τεχνικά Χαρακτηριστικά / Εξοπλισμός


ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
Τύπος κινητήρα
Ονομασία κινητήρα
Κυβισμός (κ.εκ.)
Διάμετρος x Διαδρομή (χιλ.)
Σχέση Συμπίεσης
Valve Train
Προδιαγραφές συστήματος ελέγχου ρύπων
Απαιτούμενο καύσιμο
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Μέγιστη Ισχύς (kw/σ.α.λ.)
Μέγιστη Ισχύς (ps/σ.α.λ.)
Μέγιστη Ροπή (N-m at rpm)
0 → 100 km/h (δευτερόλεπτα)
Μέγιστη Ταχύτητα (Km/h)
Επίπεδο εσωτερικού θορύβου (dB)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ
WLTC*
Low - CO2 g/km
Medium - CO2 g/km
High - CO2 g/km
Extra High - CO2 g/km
Combined - CO2 g/km
Low - FC l/100km
Medium - FC l/100km
High - FC l/100km
Extra High - FC l/100km
Combined - FC l/100km
NEDC*
Αστικός Κύκλος - Urban Cycle CO2 g/km
Υπεραστικός Κύκλος - Extra Urban CO2 g/km
Συνδυασμένος - Combined CO2 g/km
Αστικός Κύκλος (l/100km)
Υπεραστικός Κύκλος (l/100km)
Συνδυασμένος (l/100km)
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μήκος (χιλ.)
Πλάτος (χιλ.)
Πλάτος συμπειρλαμβανομένων των καθρεπτών θυρών (χιλ.)
Ύψος - χωρίς φορτίο (χιλ.)
Μεταξόνιο (χιλ.)
Εμπρόσθιο Μετατρόχιο (χιλ.)
Οπίσθιο Μετατρόχιο (χιλ.)
Απόσταση από το έδαφος - με τον οδηγό (χιλ.)
Κύκλος στροφής αμαξώματος (m)
Ακτίνα στροφής - στο κέντρο του τροχού (m)
Στροφές τιμονιού από τέρμα σε τέρμα
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
Δεξαμενή καυσίμου (λίτρα)
Αριθμός επιβατών
Χώρος αποσκευών - Όρθια πίσω καθισματα (λίτρα, μέθοδος VDA) συμπεριλαμβανομένου υποδαπέδιου χώρου αποσκευών/luggage floor box 
Χώρος αποσκευών - Πεσμένα πίσω καθίσματα Φόρτωση μέχρι το παράθυρο (litres, VDA method) συμπεριλαμβανομένου υποδαπέδιου χώρου αποσκευών/luggage floor box
Χώρος αποσκευών - Πεσμένα πίσω καθίσματα Φόρτωση μέχρι την οροφή (λίτρα, μέθοδος VDA) συμπεριλαμβανομένου υποδαπέδιου χώρου αποσκευών/luggage floor box
ΒΑΡΟΣ
Απόβαρο (κιλά)
Μέγιστο επιτρεπτό βάρος (κιλά)
Ωφέλιμο φορτίο (κιλά)*****
Μέγιστο επιτρεπτό βάρος στους άξονες - Εμπρος / Πίσω (κιλά)
Μέγιστο βάρος ρυμούλκησης (κιλά) με φρένο
Μέγιστο βάρος ρυμούλκησης (κιλά) χωρίς φρένο
Μέγιστη φόρτωση οροφής (κιλά)**
Μέγιστη κάθετη φόρτωση στον κοτσαδόρο (kg)
ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Τύπος Μετάδοσης
Όπισθεν
Τελική σχέση μετάδοσης

S=Standard
.---=Δεν προσφέρεται
* Εφαρμοστέος κανονισμός = εκπομές καυσαερίων: Βασική κανονιστική πράξη και τελευταία τροποποιητική κανονιστική πράξη εφαρμοστέα: EC 715/2007 EU 2017/1347
** Μέγιστη φόρτωση οροφής: Με χρήση γνήσιων αξεσουάρ Honda. Η σχάρα οροφής δεν είναι standard. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.

***Η συνδεσιμότητα για την εφαρμογή Aha™ (περιλαμβάνεται διαδικτυακό ραδιόφωνο) και για την πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται μέσω WiFi tethering ή μέσω του δρομολογητή WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Το κόστος χρήσης δεδομένων και της υπηρεσίας περιαγωγής (roaming), ενδέχεται να εξαρτάται από τη χρήση εφαρμογών στο Honda CONNECT. Προτείνουμε να ενημερωθείτε από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας. Η λειτουργία πλοήγησης στο διαδίκτυο είναι ενεργή μόνο όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε στάση. Μόνο το iPhone 5 με λειτουργικό iOS 8.4 ή μεταγενέστερο είναι συμβατό με το Apple CarPlay. Τα χαρακτηριστικά, οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες του Apple CarPlay μπορεί να μην είναι διαθέσιμα σε όλες τις περιοχές και ενδέχεται να αλλάξουν. Για να χρησιμοποιήσετε το Android Auto™, πρέπει να κατεβάσετε στο smartphone σας την εφαρμογή Android Auto™ από το Google Play™.Μόνο οι εκδόσεις Android 5.0 ( Lollipop) ή μεταγενέστερες εκδόσεις είναι συμβατές με το Android Auto™. Παρακαλούμε σημειώστε ότι η διαθεσιμότητα Android Auto™ ενδέχεται να αλλάξει και εξαρτάται από την εκάστοτε γεωγραφική περιοχή.Το Android Auto και το Apple CarPlay δεν διατίθενται επί του παρόντος στην Ελλάδα.

Το Apple CarPlay είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc. , εγγεγραμμένο στην U.S. και σε άλλες χώρες.


****Μερικές συσκευές USB ενδέχεται να μην είναι συμβατές.
***** Το ωφέλιμο φορτίο βασίζεται στο μέγιστο απόβαρο.

Το Civic 5D έχει δοκιμαστεί βάσει του νέου κύκλου δοκιμών CO2 και κατανάλωσης καυσίμου, του WLTP, σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2017/1151 της Επιτροπής. Οι μετρήσεις WLTP αντικατοπτρίζουν καλύτερα την πραγματική απόδοση του οχήματος όταν οδηγείται στον δρόμο. Κατά τη φάση μετάβασης μεταξύ του NEDC (προηγούμενου κύκλου δοκιμών) και του WLTP, οι τιμές NEDC για τα CO2 και την κατανάλωση καυσίμου θα παραμείνουν διαθέσιμες σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2017/1153 της Επιτροπής.
Τα παραπάνω χαρακτηριστικά ενδέχεται να αλλάξουν από τη Honda χωρίς προηγούμενο ειδοποίηση. Παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε πάντα με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.
Ο εξοπλισμός, τα χρώματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες και η διαθεσιμότητα μπορεί να αλλάξουν από τον κατασκευαστή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Οι εκδόσεις, τα επίπεδα εξοπλισμού και τα χρώματα που σας παρουσιάζονται, μπορεί να μην είναι διαθέσιμα. Για πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα και τις προδιαγραφές, παρακαλούμε συμβουλευτείτε το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.

 
 
 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Σύστημα Αντιμπλοκαρίσματος Τροχών - Anti-Lock Braking System (ABS)
Αερόσακοι - Μπροστά Οδηγού & Συνοδηγού
Αερόσακος Συνοδηγού SRS με διακόπτη απενεργοποίησης
Αερόσακοι - Πλευρικοί (Μπροστά)
Αερόσακοι- Πλευρικοί τύπου κουρτίνας (Μπροστά και Πίσω)
Πληροφόρηση Τυφλού Σημείου συμπεριλαμβάνεται Παρακολούθηση Κυκλοφορίας Διασταυρώσεων - Blind Spot Information incl. Cross Traffic Monitor
Υποβοήθηση Πέδησης - Brake Assist (BA)
Σύστημα Αυτόματης Πέδησης Μετριασμού Σύγκρουσης - Collision Mitigation Braking System
Σύστημα προειδοποίησης χαμηλής πίεσης ελαστικών - Deflation Warning System (DWS)
Αερόσακος Οδηγού SRS
Ηλέκτρονικός κατανεμητής πέδησης - Electronic Brakeforce Distribution (EBD)
Σινιάλο Έκτακτης Ακινητοποίησης - Emergency Stop Signal
Προειδοποίηση μετωπικής σύγκρουσης - Forward Collision Warning
Μπροστινές και Πίσω ζώνες ασφαλείας με Emergency Locking Retractor (ELR)
Έξυπνος Περιοριστής Ταχύτητας - Intelligent Speed limiter
Βάσεις πρόσδεσης ISO Fix για παιδικό κάθισμα
Ειδοποίηση Απόκλισης από τη Λωρίδα - Lane Departure Warning
Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας - Lane Keep Assist System
Σύστημα Ακολούθησης Χαμηλής Ταχύτητας - Low Speed Following
Σύστημα Αποφυγής Παρέκκλισης Λωρίδας - Road Departure Mitigation
Σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Οδικής Κυκλοφορίας - Traffic Sign Recognition System
Σύστημα Ελέγχου Ευστάθειας - Vehicle Stability Assist (VSA)
Εμπρός προσκέφαλα μετρίασης αυχενικού τραυματισμού (Whiplash Lessening Front Headrests)
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Σύστημα Immobilizer
Συναγερμός ασφάλειας (Security Alarm System)
Επιλεκτικό ξεκλείδωμα θυρών (Selectable Door Unlock)
Κεντρικο κλείδωμα μέσω τηλεχειριστηρίου με 2 κλειδιά
Smart Entry & Start (Σύστημα Έξυπνης Εισόδου και Εκκίνησης)
Εταζέρα
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
Υφασμάτινη επένδυση καθισμάτων
Δερμάτινη επένδυση τιμονιού
Δερμάτινη επένδυση λεβιέ ταχυτήτων
Πεντάλ αλουμινίου
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Adaptive Performance Damper
ECON Mode
Ηλεκτρικό Χειρόφρενο (Electric Parking Brake)
Κρεμαγιέρα με Ηλεκτρική Υποβοήθηση (Electric Power Steering - EPS)
Electric Power Steering - Motion Adaptive (MA-EPS)
Κρεμαγιέρα με Ηλεκτρική Υποβοήθηση - Μεταβλητή Σχέση Μετάδοσης (Electric Power Steering - Variable Gear Ratio)
Υποβοήθηση Εκκίνησης σε Ανηφόρα (Hill Start Assist - HSA)
Διακοπή λειτουργίας κινητήρα στο ρελαντί (Idle Stop)
Multi Info Display
Μανέτες αλλαγής ταχυτήτων (Paddle Shift)
Ένδειξη αλλαγής ταχυτήτων - Shift Indicator Light (SIL)
ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ
Αυτόματος κλιματισμός A/C
Διζωνικός Αυτόματος Κλιματισμός A/C
Αυτόματοι Υαλοκαθαριστήρες
Βοηθητική πρίζα (μπροστά)
Βοηθητική πρίζα (πίσω)
Εσωτερικός Καθρέπτης με Αυτόματη Σκίαση (Auto Dimming Rear View Mirror)
Cargo net hook
Cruise Control - Adaptive
Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέπτες θυρών
Ηλεκτρικά ανακλινόμενοι καθρέπτες θυρών
Ηλεκτρικά Παράθυρα (Εμπρός και Πίσω)
Μπροστινό κάθισμα - Ηλεκτρική ρύθμιση οδηγού (8 κατευθύνσεων)
Μπροστινό κάθισμα - Οσφυϊκή Στήριξη
Μηχανική Ρύθμιση ύψους στο κάθισμα του Οδηγού
Μπροστινό κάθισμα - Θήκες
Θερμαινόμενα Καθίσματα (μπροστά)
Λειτουργία με κλειδί - περιλαμβάνει
Luggage Floor Box
Αισθητήρες στάθμευσης
Πίσω καθίσματα αναδιπλούμενα 60/40
Κεντρικό υποβραχιόνιο πίσω καθίσματος
Πίσω κάμερα στάθμευσης (Rear View Camera)
Σκιάδιο οδηγού/συνοδηγού με Καθρέπτη
Τηλεσκοπικό Τιμόνι με ρύθμιση καθ' ύψος
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
Φωτισμός οργάνων
Σποτ Ανάγνωσης (Εμπρός)
Φωτισμός περιβάλλοντος (Οροφή)
Φωτισμός χώρου αποσκευών
Φως στο Ντουλαπάκι του Συνοδηγού
Φωτιζόμενος καθρέπτης σκιαδίων οδηγού/συνοδηγού (Sunvisor Vanity Mirror Illumination)
Πλαφονιέρα (Courtesy Light)
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Bluetooth™ Hands Free Telephone (HFT)
DAB
HDMI Socket****
5" Monitor Audio (AM/FM)
Honda CONNECT (οθόνη αφής 7" , AM/FM/DAB, διαδικτυακό ραδιόφωνο, Aha TM app integration, πλοήγηση στο διαδίκτυο, Android Auto and Apple Carplay)***
Honda CONNECT με GARMIN Navigation (οθόνη αφής 7" , AM/FM, διαδικτυακό ραδιόφωνο, Aha TM app integration, πλοήγηση στο διαδίκτυο, Android Auto and Apple Carpla)***
Ηχεία
Ηχεία - Premium Audio
Power of Audio System (W)
Χειριστήρια Ηχοσυστήματος στο Τιμόνι
USB θύρα μπροστά - αριθμός****
Ασύρματη φόρτιση (Wireless Charging)
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Τύπος κεραίας
Εξάτμιση
Φινίρισμα εξωτερικών λαβών θυρών
Χρώμα καθρέπτη
Γυάλινη οροφή - τύπος
Sport στυλ (σημείο)
Γρίλια
Πλαίσιο Παραθύρου
Privacy Glass
Spoiler
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
Αυτόματοι Προβολείς
Φώτα ημέρας LED
Μπροστινά φώτα ομίχλης
Αυτόματη ενεργοποίηση φώτων (Headllight Auto On/Off Timer - Coming Home/Leaving Home Function)
Τύπος προβολέων
Καθαριστήρες κρυστάλλων προβολέων
Σύστημα υποστήριξης προβολέων - Highbeam Support System
Τύπος πίσω φώτων
ΤΡΟΧΟΙ
Λύση για σκασμένο ελαστικό
Διαστάσεις ελαστικού Μπροστά / Πίσω
Τροχοί από κράμα αλουμινίου.
Διαστάσεις και Σχεδίαση Τροχών
S=Standard
.---=Δεν προσφέρεται
* Εφαρμοστέος κανονισμός = εκπομές καυσαερίων: Βασική κανονιστική πράξη και τελευταία τροποποιητική κανονιστική πράξη εφαρμοστέα: EC 715/2007 EU 2017/1347
** Μέγιστη φόρτωση οροφής: Με χρήση γνήσιων αξεσουάρ Honda. Η σχάρα οροφής δεν είναι standard. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.

***Η συνδεσιμότητα για την εφαρμογή Aha™ (περιλαμβάνεται διαδικτυακό ραδιόφωνο) και για την πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται μέσω WiFi tethering ή μέσω του δρομολογητή WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Το κόστος χρήσης δεδομένων και της υπηρεσίας περιαγωγής (roaming), ενδέχεται να εξαρτάται από τη χρήση εφαρμογών στο Honda CONNECT. Προτείνουμε να ενημερωθείτε από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας. Η λειτουργία πλοήγησης στο διαδίκτυο είναι ενεργή μόνο όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε στάση. Μόνο το iPhone 5 με λειτουργικό iOS 8.4 ή μεταγενέστερο είναι συμβατό με το Apple CarPlay. Τα χαρακτηριστικά, οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες του Apple CarPlay μπορεί να μην είναι διαθέσιμα σε όλες τις περιοχές και ενδέχεται να αλλάξουν. Για να χρησιμοποιήσετε το Android Auto™, πρέπει να κατεβάσετε στο smartphone σας την εφαρμογή Android Auto™ από το Google Play™.Μόνο οι εκδόσεις Android 5.0 ( Lollipop) ή μεταγενέστερες εκδόσεις είναι συμβατές με το Android Auto™. Παρακαλούμε σημειώστε ότι η διαθεσιμότητα Android Auto™ ενδέχεται να αλλάξει και εξαρτάται από την εκάστοτε γεωγραφική περιοχή.Το Android Auto και το Apple CarPlay δεν διατίθενται επί του παρόντος στην Ελλάδα.

Το Apple CarPlay είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc. , εγγεγραμμένο στην U.S. και σε άλλες χώρες.


****Συνιστάται συσκευή USB flash drive 256 ή υψηλότερων MB. Μερικές συσκευές ενδέχεται να μην είναι συμβατές.
***** Το ωφέλιμο φορτίο βασίζεται στο μέγιστο απόβαρο.

Το Civic 5D έχει δοκιμαστεί βάσει του νέου κύκλου δοκιμών CO2 και κατανάλωσης καυσίμου, του WLTP, σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2017/1151 της Επιτροπής. Οι μετρήσεις WLTP αντικατοπτρίζουν καλύτερα την πραγματική απόδοση του οχήματος όταν οδηγείται στον δρόμο. Κατά τη φάση μετάβασης μεταξύ του NEDC (προηγούμενου κύκλου δοκιμών) και του WLTP, οι τιμές NEDC για τα CO2 και την κατανάλωση καυσίμου θα παραμείνουν διαθέσιμες σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2017/1153 της Επιτροπής.
Τα παραπάνω χαρακτηριστικά ενδέχεται να αλλάξουν από τη Honda χωρίς προηγούμενο ειδοποίηση. Παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε πάντα με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.
Ο εξοπλισμός, τα χρώματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες και η διαθεσιμότητα μπορεί να αλλάξουν από τον κατασκευαστή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Οι εκδόσεις, τα επίπεδα εξοπλισμού και τα χρώματα που σας παρουσιάζονται, μπορεί να μην είναι διαθέσιμα. Για πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα και τις προδιαγραφές, παρακαλούμε συμβουλευτείτε το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.

 
 
 


Έντυπο

Download

Παρακαλώ εισάγετε το email σας:Εαν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα της Honda κάντε κλικ:


Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα της Honda και συγκατατίθεστε στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία «Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.Παρακαλώ συμπληρώστε σωστή e-mail διεύθυνση.

scroll down
scroll down

Ενημέρωση σχετικά με τη χρήση Cookies.


Η ιστοσελίδα Honda Cars χρησιμοποιεί Cookies, για να παρακολουθεί τις προτιμήσεις των επισκεπτών και να μπορεί να διαμορφώνει αντίστοιχα τις ιστοσελίδες του με τον καλύτερο τρόπο. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία, τα οποία αποθηκεύονται στο σκληρό σας δίσκο. Οι πληροφορίες οι οποίες περιέχονται στα cookies, επιτρέπουν τη διευκόλυνση της χρήσης του διαδικτύου και τη δημιουργία μίας, σε υψηλό βαθμό φιλικής προς το χρήστη, ιστοσελίδας. Τα Cookies μας βοηθούν επίσης στην αναγνώριση “δημοφιλών προορισμών” των ιστοσελίδων μας στο διαδίκτυο (Internet). Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να εναρμονίσουμε τα περιεχόμενα των ιστοσελίδων μας καλύτερα στις ανάγκες σας και να βελτιώσουμε έτσι την προσφορά προς εσάς. Τα Cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διαπιστώσουμε, εάν από τον υπολογιστή σας είχε ήδη διενεργηθεί μία επίσκεψη στις σελίδες μας. Αναγνωρίζεται μόνο το ίχνος αναγνώρισης (cookie) στον υπολογιστή σας. Προσωπικά δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν ως cookie κατόπιν συγκατάθεσής σας. Έτσι διευκολύνεται π.χ. η πρόσβαση σε προστατευμένους δικτυακούς τόπους και δεν χρειάζεται να επαναπληκτρολογήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.

Φυσικά έχετε και τη δυνατότητα να βλέπετε τις σελίδες μας χωρίς τη χρήση αρχείων Cookies. Οι περισσότεροι Browser αποδέχονται τα Cookies αυτόματα. Για να εμποδίσετε την αυτόματη αποθήκευση των cookies στο σκληρό σας δίσκο, επιλέγετε *μη αποδοχή των cookies* στις ρυθμίσεις του browser σας. Πώς γίνεται αυτό βήμα βήμα, μπορείτε να το πληροφορηθείτε από τις οδηγίες του κατασκευαστή του Browser. Μπορείτε να διαγράψετε τα αποθηκευμένα αρχεία Cookies ανά πάσα στιγμή. Όταν δε χρησιμοποιείτε αρχεία Cookies, ενδέχεται να προκληθούν λειτουργικοί περιορισμοί στις προσφορές μας.

Όροι Χρήσης


Προστασία προσωπικών δεδομένων

Αντιμετωπίζουμε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων με σοβαρότητα και επιθυμούμε να αισθάνεστε ασφάλεια κάθε φορά που επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες μας. Η προστασία της προσωπικής σας σφαίρας κατά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντικό ζήτημα για μας, το οποίο και λαμβάνουμε υπ’ όψιν στις εμπορικές μας συναλλαγές. Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, τα οποία συλλέγονται κατά την επίσκεψη των ιστοσελίδων μας, σύμφωνα με τις διατάξεις τις νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων της χώρας στην οποία εδρεύει ο υπεύθυνος φορέας για την επεξεργασία των δεδομένων.

Συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Όταν βρίσκεστε συνδεδεμένοι με τις ιστοσελίδες μας, ο server μας αποθηκεύει το όνομα του παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου, την ιστοσελίδα από την οποία συνδεθήκατε μαζί μας, όπως επίσης την ημερομηνία και τη διάρκεια της σύνδεσής σας. Επιπλέον, προσωπικά δεδομένα αποθηκεύονται μόνο σε περίπτωση που εσείς αναφέρεστε σε αυτά π.χ. στα πλαίσια της εγγραφής σας, μιας έρευνας, ενός διαγωνισμού ή σε σχέση με την εκτέλεση μίας σύμβασης.

Χρήση και μεταβίβαση προσωπικών δεδομένων

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς τεχνικής διαχείρισης των ιστοσελίδων, διαχείρισης πελατολογίου, έρευνας προϊόντων και για σκοπούς marketing μόνο στον απαραίτητο βαθμό για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Δεδομένα, τα οποία αφορούν άτομα, μεταβιβάζονται στους εθνικούς φορείς και υπηρεσίες μόνο στα πλαίσια τα οποία προβλέπονται από τις διατάξεις αναγκαστικού εθνικού δικαίου.

Δικαίωμα επιλογής

Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας, για να σας ενημερώνουμε για τα προϊόντα και της υπηρεσίες μας και ενδεχομένως να σας ζητήσουμε τη γνώμη σας γι αυτά. Εξυπακούεται ότι η συμμετοχή σε τέτοιες ενέργειες είναι απολύτως εθελοντική. Σε περίπτωση που διαφωνείτε, μπορείτε να μας το ζητήσετε ανά πάσα στιγμή, ώστε να εξαιρέσουμε τα στοιχεία σας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην εκάστοτε ιστοσελίδα.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας «επικοινωνία» ώστε να λύσουμε τις όποιες απορίες σας.