In order to fully operate this website you need to enable Javascript in your browser. Google+

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει.

Παρακαλούμε για τη χρηματοδότηση και τον υπολογισμό όπως επικοινωνείτε πάντα με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda

* Περιλαμβάνει εισφορά 0.6% Ν.128/78
**Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα φακέλου.

Honda e

Νέο Honda e

Στη Honda, πάντα προσπαθούμε να αλλάζουμε τα πράγματα προς το καλύτερο, να κάνουμε την τεχνολογία χρήσιμη και να βρίσκουμε αποτελεσματικούς τρόπους για να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο για όλους.

Οι περιβαλλοντικές προκλήσεις οδηγούν στην αναζήτηση πιο καθαρών χώρων για να ζεις και να εργάζεσαι, ενώ η πρόοδος στην τεχνολογία και στην τεχνητή νοημοσύνη ενισχύει τον τρόπο επικοινωνίας μας. Για το λόγο αυτό, έχουμε δεσμευτεί για τον εξηλεκτρισμό όλων των μοντέλων μας ευρείας κυκλοφορίας μέχρι το 2022, διασφαλίζοντας μεγαλύτερη οικονομία, χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και καθαρότερο μέλλον για όλους μας. Επειδή οι άνθρωποι βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο αυτών που κάνουμε.
Το νέο Honda e είναι ένα αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε και διαμορφώθηκε σύμφωνα με το σύγχρονο τρόπο ζωής στην πόλη. Είναι ένα αυτοκίνητο που συνδέει απρόσκοπτα όλες τις διαφορετικές πτυχές της ζωής με έξυπνη συνδεσιμότητα. Ένα αυτοκίνητο που διαθέτει σπορ χαρακτήρα αλλά είναι και εξαιρετικά ικανό στο να προσφέρει αξιοσημείωτα επίπεδα άνεσης. Και, φυσικά, ένα αυτοκίνητο που παράγει μηδενικούς ρύπους*. Καλώς ήρθατε στην επόμενη γενιά.

* Μηδενικοί ρύποι κατά την οδήγηση.
Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Honda e Advance σε Platinum White Pearl.
Η διαθεσιμότητα των χρωμάτων ενδέχεται να αλλάξει και κάποια χρώματα μπορεί να μην είναι διαθέσιμα. Παρακαλούμε να επικοινωνείτε πάντα με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda. Δεν είναι δυνατό να αναπαράγουμε τις ίδιες αποχρώσεις. Παρακαλούμε ζητήστε από τον επίσημο έμπορο του δικτύου επιβατικών Honda να σας δείξει δείγματα.

ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ

Ο minimal σχεδιασμός και ο δυνατός χαρακτήρας του Honda e θα συγκεντρώνει τα βλέμματα όπου κι αν βρεθείτε.

Η εκπληκτική εμφάνιση συνδυάζεται με μια σειρά καινοτόμων λύσεων και έξυπνων ιδεών που κάνουν το νέο Ηonda e τόσο ξεχωριστό.

Οι λιτές γραμμές ενισχύουν τη συνολική εμφάνιση του αυτοκινήτου ενώ παράλληλα μειώνουν την οπισθέλκουσα προσφέροντας εξαιρετική αποδοτικότητα.Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Honda e Advance σε Platinum White Pearl.

ΕΥΦΥΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Οι καθαρές, λιτές γραμμές του Honda e έχουν επιτευχθεί με την ιδιαίτερη, ενσωματωμένη σχεδίαση εξωτερικών του χαρακτηριστικών όπως είναι οι εμπρόσθιοι προβολείς, ο αισθητήρας ραντάρ και η μπροστινή κάμερα.

Οι συμβατικοί εξωτερικοί καθρέπτες έχουν αντικατασταθεί απο κάμερες υψηλής ανάλυσης ενώ η πανοραμική γυάλινη οροφή ολοκληρώνει με επιτυχία τη minimal σχεδίαση.Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Honda e Advance σε Platinum White Pearl.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ο συνδυασμός minimal σχεδίασης και προηγμένης τεχνολογίας είναι εμφανής σε κάθε λεπτομέρεια. Οι χειρολαβές των μπροστινών θυρών αποτελούν μέρος του αμαξώματος, εκτείνονται προς τα έξω και φωτίζονται μόνο όταν πλησιάζετε στο αυτοκίνητο, ενώ στο πίσω μέρος είναι κρυμμένες μέσα στην περιοχή των παραθύρων.

Τα εμπρός και πίσω φώτα είναι πολλαπλών λειτουργιών και ενσωματώνουν τα φλας σε μία συνεκτική σχεδίαση, ενώ οι προβολείς σας καλωσορίζουν με animation όταν ξεκλειδώνετε το αυτοκίνητο. Το σημείο φόρτισης που βρίσκεται στο κέντρο του καπό, επιτρέπει εύκολη πρόσβαση και από τις δύο πλευρές και φωτίζεται κατά τη χρήση.

Ο ΧΩΡΟΣ ΣΑΣ

Ένα ήρεμο, ευρύχωρο και σύγχρονο εσωτερικό καλωσορίζει εσάς και τους συνεπιβάτες σας. Ο ξεκούραστος, minimal σχεδιασμός παρέχει μεγάλο χώρο και απόλυτη άνεση για να απολαμβάνετε το υψηλής ποιότητας ηχοσύστημα του αυτοκινήτου. Ποιοτικές επιφάνειες και εκλεπτυσμένα υλικά σάς απομονώνουν από τη φασαρία των δρόμων της πόλης.

Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Honda e Advance σε Platinum White Pearl.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΕΠΑΦΗ

Το μοναδικό, ψηφιακό ταμπλό που εκτείνεται απ' άκρη σ' άκρη διαθέτει πέντε οθόνες κι αναλαμβάνει να σας ενημερώσει, να σας διασκεδάσει και να σας συνδέει με όλα όσα αγαπάτε, δίνοντάς σας διαισθητικό έλεγχο πάνω σε μια σειρά έξυπνων εφαρμογών και υπηρεσιών. Δύο κεντρικές οθόνες αφής 12,3″ επιτρέπουν την ταυτόχρονη πρόσβαση του οδηγού και του συνεπιβάτη σε πολλαπλές πληροφορίες, με τη δυνατότητα εναλλαγής των οθονών. Μπορείτε επίσης να προσωποποιήσετε τις οθόνες με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες. Οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε θα αισθάνεστε πάντα ότι βρίσκεστε στον προσωπικό σας χώρο.

NAVIGATION SYSTEM

Στείλτε εξ αποστάσεως προορισμούς στο navigation system από το smartphone σας, μέσω της εφαρμογής My Honda+*. Το Honda e είναι πάντα έτοιμο για την επόμενη διαδρομή και ένα βήμα πιο μπροστά από την κίνηση στους δρόμους.

APPLE CARPLAY

Το Apple CarPlay παίρνει πράγματα που θέλετε να κάνετε με το τηλέφωνό σας όταν οδηγείτε και τα μεταφέρει στην ενσωματωμένη οθόνη του αυτοκινήτου.Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Honda e Advance σε Platinum White Pearl.
Το Apple CarPlay συνδέει το κινητό σας με το Honda e και προσφέρει τη δυνατότητα του περιεχομένου σας για κοινή χρήση με το όχημα.
Το Apple CarPlay είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc., εγγεγραμμένο στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες.
*Για τη διαθεσιμότητα του My Honda+ παρακαλούμε επικοινωνήστε με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.
Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλσιμό της κάθε έκδοσης, μεταβείτε στην ενότητα ΤΕΧΝΙΚΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ.

ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΣΑΣ

Η σύγχρονη καθημερινότητά μας βασίζεται σε άνετους, ανοιχτούς εσωτερικούς χώρους, και τα καθίσματα του Honda e είναι εμπνευσμένα από αυτή την τάση. Με επένδυση από ανθεκτικό αλλά απαλό ύφασμα, παρέχουν τόση στήριξη και άνεση όση επιθυμείτε να έχετε και στο σπίτι σας. Τα πίσω καθίσματα παρέχουν στους συνεπιβάτες σας εξαιρετικό χώρο για τα πόδια και αναδιπλώνονται επίπεδα για να προσφέρουν επιπρόσθετο χώρο φόρτωσης όταν το χρειαστείτε. Επιπλέον, φώτα spot LED έχουν τοποθετηθεί με φροντίδα πάνω από το κεφάλι των συνεπιβατών σας παρέχοντας επιπρόσθετο φωτισμό υποδοχής.

Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Honda e Advance σε Platinum White Pearl.
Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλσιμό της κάθε έκδοσης, μεταβείτε στην ενότητα ΤΕΧΝΙΚΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Κάποιες φορές τα μικρά πράγματα μπορούν να κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά. Κάθε λεπτομέρεια, από την εμφάνιση και την αίσθηση κάθε διακόπτη μέχρι τους εύχρηστους αποθηκευτικούς χώρους, έχει σχεδιαστεί με εσάς στο επίκεντρο. Η αποθηκευτική θέση του κινητού σας τηλεφώνου για παράδειγμα, έχει δημιουργηθεί από ύφασμα που το κρατάει ασφαλές και προστατευμένο, ενώ κάθε επιβάτης έχει τη δική του θύρα USB, οπότε όλοι μπορούν να παραμένουν συνδεδεμένοι με τον κόσμο τους.

Σύστημα κεντρικού καθρέπτη με κάμερα (Centre Camera Mirror System)*

Ο διπλής λειτουργίας καθρέπτης πίσω όψης μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε με τον συμβατικό τρόπο λειτουργίας ευρυγώνιου καθρέπτη είτε να αλλάξει σε λειτουργία κάμερας, αν επιθυμείτε ανεμπόδιστη θέα, παρέχοντας μια καθαρή ψηφιακή εικόνα, ακόμη και τη νύχτα. Περιλαμβάνει επίσης αντιθαμβωτική τεχνολογία για τη μείωση των αντανακλάσεων από τους προβολείς διερχομένων οχημάτων.

Σύστημα πλαϊνών καθρεπτών με κάμερα (Side Camera Mirror System)

Οι συμβατικοί καθρέπτες θυρών έχουν αντικατασταθεί από κάμερες υψηλής ανάλυσης, οι οποίες παρέχουν καθαρές εικόνες σε οθόνες μέσα στην καμπίνα, ακόμη και τη νύχτα ή σε κακές καιρικές συνθήκες. Επειδή οι κάμερες είναι μικρότερων διαστάσεων από τους συμβατικούς καθρέπτες θυρών και έχουν προσαρμοστεί στο πλάτος του αυτοκινήτου, όχι μόνο μειώνουν το θόρυβο του ανέμου και την οπισθέλκουσα, αλλά είναι και εύχρηστοι σε στενούς δρόμους και χώρους στάθμευσης.* Το σύστημα κεντρικού καθρέπτη με κάμερα είναι διαθέσιμο στο Honda e Advance.
Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά καιτ ον εξοπλσιμό της κάθε έκδοσης, μεταβείτε στην ενότητα ΤΕΧΝΙΚΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Ο ηλεκτρισμός παρέχει την ιδανική ενέργεια για οδήγηση στην πόλη. Είναι καθαρός, αποδοτικός και προσφέρει δυναμικές επιδόσεις με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Το νέο Honda e είναι αμιγώς ηλεκτρικό, οπότε δεν χρειάστηκε να γίνει κανένας συμβιβασμός σε ό,τι αφορά στη δυναμική και το χειρισμό του. Η ισχύς προέρχεται από μια μικρών διαστάσεων μπαταρία ιόντων λιθίου 35.5kwh, η οποία κινεί τους πίσω τροχούς μέσω ενός ηλεκτρικού συστήματος μετάδοσης, που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για το Honda e.

Πλήρως φορτισμένο, παρέχει αυτονομία έως και 222 χιλιομέτρων*, η οποία είναι υπεραρκετή για να κάνετε όλα όσα σας αρέσει να κάνετε μέσα και γύρω από την πόλη. Η απόδοση και η αυτονομία μεγιστοποιούνται διαρκώς, χάρη σε ένα έξυπνο σύστημα που διατηρεί τις μπαταρίες στη βέλτιστη θερμοκρασία λειτουργίας τους.Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Honda e Advance σε Platinum White Pearl.
Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά καιτ ον εξοπλσιμό της κάθε έκδοσης, μεταβείτε στην ενότητα ΤΕΧΝΙΚΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ.

Η σταθερή αναλογία σχέσεων του Honda e προσφέρει ομαλή και άμεση απόκριση κατά το πάτημα του πεντάλ του γκαζιού. Η ισχύς των 154PS και η ροπή των 315Nm μαζί με την κατανομή βάρους 50:50 και το χαμηλό κέντρο βάρους, προσφέρουν σπορ αλλά και άνετη οδήγηση. Και αν θέλετε μια πιο συναρπαστική εμπειρία οδήγησης, η μετάβαση στη λειτουργία Sport αυξάνει σημαντικά την απόκριση της επιτάχυνσης.

Ενεργοποιώντας το Single Pedal Control, μπορείτε να οδηγείτε με ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση και ευκολία. Χρησιμοποιώντας μόνο ένα πεντάλ, μπορείτε να επιταχύνετε και να επιβραδύνετε πιέζοντας το πεντάλ προς τα κάτω για να επιταχύνετε και αφήνοντάς το για να επιβραδύνετε. Είναι τόσο απλό.

Ο χώρος είναι περιορισμένος στην πόλη, αλλά με ακτίνα στροφής στα μόλις 4,3μ. το Honda e είναι εξαιρετικά ευέλικτο και ευκίνητο, ιδανικό για μετακίνηση σε στενούς δρόμους με στροφές. Και με την επιπλέον βοήθεια που παρέχει το Honda Parking Pilot, μπορείτε να αξιοποιείτε στο έπακρο την οδήγηση στην πόλη και να απολαμβάνετε κάθε σας μετακίνηση.Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Honda e Advance σε Platinum White Pearl.

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ

Η ζωή είναι πιο όμορφη όταν αισθάνεσαι συνδεδεμένος. Η Honda σας συνδέει απρόσκοπτα με τον κόσμο σας, μέσω της τελευταίας έξυπνης τεχνολογίας μας. Μπορείτε να συνδεθείτε με το αυτοκίνητό σας εξ αποστάσεως μέσα από το smartphone σας μέσω της εφαρμογής My Honda+, η οποία μεταξύ άλλων σας επιτρέπει να προγραμματίζετε τους χρόνους φόρτισης, να κλείνετε τα παράθυρα του αυτοκινήτου ή να προθερμαίνετε το εσωτερικό, προσφέροντάς σας ένα θερμό καλωσόρισμα τις κρύες μέρες του χειμώνα. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιείτε το smartphone σας ως Ψηφιακό Κλειδί* για να κλειδώνετε, να ξεκλειδώνετε, ακόμα και να εκκινείτε το αυτοκίνητο.

Το Honda Personal Assistant* που ενεργοποιείται με φωνητικές εντολές, μπορεί να πραγματοποιήσει μια φυσική συνομιλία μαζί σας, χρησιμοποιώντας κατανόηση βάσει περιεχομένου (contextual understanding) για να μάθει πώς να σας προσφέρει σχετικές συστάσεις. Έτσι, εάν χρειάζεστε βοήθεια για τον καιρό, την εύρεση του πλησιέστερου σημείου φόρτισης, την αγαπημένη σας μουσική ή την επιλογή κάποιου εστιατορίου, το Honda Personal Assistant είναι πάντα στην υπηρεσία σας.

* Για τη διαθεσιμότητα στο My Honda+ , το Ψηφιακό Κλειδί και το Honda Personal Assistant παρακαλούμε επικοινωνήστε με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.
Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Honda e Advance σε Platinum White Pearl.

Η φόρτιση του Honda e είναι ξεκούραστη χάρη στη θύρα φόρτισης που έχει τοποθετηθεί στο κέντρο του καπό, επιτρέποντας εύκολη πρόσβαση και από τις δύο πλευρές του αυτοκινήτου. Διαθέτει ενσωματωμένο φως LED που δείχνει καθαρά το επίπεδο φόρτισης και μια κλειδαριά ασφαλείας, ώστε να μην μπορεί να αφαιρεθεί το καλώδιο τροφοδοσίας κατά τη χρήση. Έχουμε σχεδιάσει ακόμη και το καλώδιο έτσι ώστε να μην ακουμπά το αυτοκίνητο και να προστατεύεται η βαφή κατά τη φόρτιση.
Οι χρόνοι φόρτισης ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του φορτιστή που χρησιμοποιείτε, αλλά μπορείτε να πραγματοποιήσετε γρήγορη φόρτιση έως 80% σε 31 λεπτά* με έναν φορτιστή DC, που είναι λιγότερος χρόνος από αυτόν που απαιτείται για τη φόρτιση ενός smartphone.

*Οι χρόνοι φόρτισης μετρούνται με την προειδοποιητική ένδειξη χαμηλής στάθμης της μπαταρίας αναμμένη.
Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Honda e Advance σε Platinum White Pearl.
Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλσιμό της κάθε έκδοσης, μεταβείτε στην ενότητα ΤΕΧΝΙΚΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ.

ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

Το νέο Honda e ενσωματώνει μια σειρά από προηγμένα συστήματα ασφαλείας, όπως είναι το Honda SENSING, που έχουν δημιουργηθεί για να σας βοηθούν ενώ οδηγείτε και να κρατούν εσάς και τους συνεπιβάτες σας ασφαλείς.Σύστημα Αυτόματης Πέδησης Μετριασμού Σύγκρουσης (COLLISION MITIGATION BRAKING SYSTEM)
Στην πιθανότητα σύγκρουσης με όχημα, πεζό ή ποδηλάτη, το σύστημα σας προειδοποιεί ενώ ταυτόχρονα μειώνει την ταχύτητα του αυτοκινήτου, βοηθώντας στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων μιας πιθανής επαφής.

Σύστημα Αποφυγής Παρέκκλισης Λωρίδας (ROAD DEPARTURE MITIGATION SYSTEM)
Μια κάμερα ανιχνεύει τα όρια του δρόμου, οπότε αν το αυτοκίνητό σας αρχίσει να παρεκκλίνει από τη λωρίδα που κινείστε, το σύστημα παρέχει μια προειδοποίηση απόκλισης από τη λωρίδα και το αυτοκίνητο εφαρμόζει αυτόματα διακριτικές διορθωτικές κινήσεις στο σύστημα διεύθυνσης για να κρατήσει το όχημά σας στη λωρίδα.

Σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Οδικής Κυκλοφορίας (TRAFFIC SIGN RECOGNITION SYSTEM)
Το σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας αναγνωρίζει την ύπαρξή τους και σας μεταφέρει τη σχετική πληροφορία με οπτική ένδειξη.

Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας (LANE KEEPING ASSIST SYSTEM)
Προσφέρει μια άνετη και ξεκούραστη οδηγική εμπειρία ειδικά στους αυτοκινητόδρομους, διατηρώντας το αυτοκίνητο στη μέση της λωρίδας. Αυτή η λειτουργία μπορεί να παρακαμφθεί όταν χρησιμοποιείται το φλας.

Έξυπνος περιοριστής ταχύτητας (INTELLIGENT SPEED LIMITER)
Ελέγχει αυτόματα την ταχύτητα του οχήματός σας στην προκαθορισμένη από εσάς ταχύτητα ή στο όριο ταχύτητας που υποδεικνύεται από σήμα οδικής κυκλοφορίας.

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλσιμό της κάθε έκδοσης, μεταβείτε στην ενότητα ΤΕΧΝΙΚΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ.
Σύστημα Ελέγχου Σταθερής Ταχύτητας με Σύστημα Ακολούθησης Χαμηλής Ταχύτητας (Adaptive Cruise Control with Low Speed Follow)
Το Adaptive Cruise Control διατηρεί μια ασφαλή απόσταση από το όχημα που κινείται μπροστά σας. Αν ένα όχημα σε παρακείμενη λωρίδα σκοπεύει να ‘’κόψει’’ μπροστά σας, το Honda σας το προβλέπει και προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα - επαναφέροντας την καθορισμένη ταχύτητα μόνο όταν έχει περάσει ο κίνδυνος. Η τεχνολογία Low Speed Follow ανιχνεύει αν ένα όχημα που κινείται μπροστά σας σταματά, και αυτόματα επιβραδύνει και ακινητοποιεί το όχημα, αν δεν εφαρμοστούν τα φρένα.

Αυτόματη μεγάλη σκάλα προβολέων (Auto High-Beam Headlights)
Εντοπίζει ένα όχημα μπροστά από το δικό σας, συμπεριλαμβανομένων επερχόμενων οχημάτων, και αλλάζει αυτόματα μεταξύ μεγάλης και μεσαίας σκάλας φώτων.

Επιπλέον, το Honda e διαθέτει νέα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την οδήγηση στην πόλη.

Σύστημα Ειδοποίησης Αναχώρησης Προπορευόμενου Αυτοκινήτου (Lead Car Departure Notification System)
Ειδοποιεί τον οδηγό όταν το προπορευόμενο αυτοκίνητο έχει ξεκινήσει από στάση και εσείς είστε ακόμα ακίνητος.

Έλεγχος Πέδησης Χαμηλής Ταχύτητας (Low Speed Braking Control)
Το σύστημα αυτό είναι ένας συνδυασμός των ακόλουθων λειτουργιών:

Λειτουργία Φρένου Χαμηλής Ταχύτητας (Low Speed Brake Function)
Εάν βρίσκεστε κοντά σε ένα αντικείμενο το οποίο ίσως να μην έχετε παρατηρήσει ενώ οδηγείτε με χαμηλή ταχύτητα, το Honda e θα επιβραδύνει και θα δώσει ηχητική και οπτική προειδοποίηση πριν την εφαρμογή πέδησης έκτακτης ανάγκης.

Collision Mitigation Throttle Control
Σε περιβάλλον πυκνής κίνησης οχημάτων, το σύστημα θα σας προειδοποιήσει αν πατήσετε το πεντάλ γκαζιού ενώ υπάρχει ένα όχημα ή αντικείμενο μπροστά σας. Για παράδειγμα, όταν ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος αλλάξει γνώμη και εφαρμόσει το φρένο.

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλσιμό της κάθε έκδοσης, μεταβείτε στην ενότητα ΤΕΧΝΙΚΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ.

Για οποιαδήποτε νέα τεχνολογία, πάντα θα υπάρχουν πολλές ερωτήσεις. Ελπίζουμε ότι εδώ θα βρείτε τις απαντήσεις σε κάποιες από τις ερωτήσεις σας.


Το Honda e χρειάζεται συντήρηση;
Ναι, χρειάζεται. Όμως τα συστήματα ηλεκτροκίνησης έχουν λιγότερα ενεργά εξαρτήματα – τον ηλεκτροκινητήρα, τον on-board charger, την μπαταρία και τον inverter. Φυσικά, υπάρχουν και μερικά ακόμα εξαρτήματα που χρειάζονται συντήρηση, όπως είναι τα φρένα και οι υαλοκαθαριστήρες, αλλά γενικά ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο απαιτεί λιγότερη συντήρηση από τα συμβατικά αυτοκίνητα με βενζινοκινητήρα ή πετρελαιοκινητήρα.

Τι θα συμβεί αν εξαντληθεί η μπαταρία του Honda e;
Όπως ισχύει στα βενζινοκίνητα και τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα, θα σταματήσετε να κινείστε. Ωστόσο, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν έναν μετρητή, όπως τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα, ο οποίος σας παρέχει ειδοποιήσεις για χαμηλό εύρος, μέσω ηχητικών και οπτικών προειδοποιήσεων.

Μπορώ να φορτίσω το Honda e στο σπίτι μου;
Ναι, μπορείτε. Ο φορτιστής Honda μπορεί να εγκατασταθεί στο γκαράζ σας, οπότε είναι εύκολο να εξασφαλίσετε ότι θα ξεκινήσετε την ημέρα σας με τη μπαταρία πλήρως φορτισμένη.

Τιμές / Χρηματοδότηση


Προτεινόμενη Λιανική Τιμή*Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν κρατική επιδότηση για αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου.Οι ανωτέρω τιμές δεν επιβαρύνονται με επιπλέον χρεώσεις μεταλλικού χρώματος.
Δεν συμπεριλαμβάνονται πινακίδες και τέλη κυκλοφορίας.
Στην Προτεινόμενη Λιανική Τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα προετοιμασίας PDI και μεταφορικά (συνολικά 250€).
Οι τιμές και τα προϊοντικά χαρακτηριστικά των επιβατικών Honda ενδέχεται να αλλάξουν από τον κατασκευαστή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε πάντα με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.
Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τα μοντέλα, τα προϊοντικά χαρακτηριστικά και τις τιμές χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.
Για διαθεσιμότητα παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε πάντα με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda

Τράπεζα
8,9% Επιτόκιο, 12-84 μήνες
Τελικό επιτόκιο**
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή

 

 


0% Προκαταβολή,
Άμεση πληρωμή 1ης δόσης

** Περιλαμβάνει εισφορά 0.6% Ν.128/78
Το παραπάνω χρηματοδοτικό πρόγραμμα ενδέχεται να καταργηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε πάντα με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.

 

Για διαθεσιμότητα παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε πάντα με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda

 

Υπολογισμός Δόσεων

Τιμές Εκδόσεων
HONDA e
Επιλέξτε εκδόσεις για σύγκριση


Download

Τεχνικά Χαρακτηριστικά / Εξοπλισμός


ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
Τύπος Κινητήρα
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Μέγιστη Ισχύς Ηλεκτροκινητήρα(kW [PS])
Μέγιστη Ροπή Ηλεκτροκινητήρα (Nm)
0 → 100 km/h (δευτερόλεπτα)
Μέγιστη Ταχύτητα (Km/h)
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μήκος (χιλ.)
Πλάτος (χιλ.)
Πλάτος συμπεριλαμβανομένων των καθρεπτών θυρών (χιλ.)
Ύψος - Χωρίς Φορτίο (χιλ.)
Μεταξόνιο (χιλ.)
Εμπρόσθιο Μετατρόχιο (χιλ.)
Οπίσθιο Μετατρόχιο (χιλ.)
Απόσταση από το έδαφος - με τον οδηγό (χιλ.)
Απόσταση από το έδαφος - σε MPW (mm)
Κύκλος στροφής αμαξώματος (m)
Ακτίνα στροφής - στο κέντρο του τροχού (m)
Στροφές τιμονιού από τέρμα σε τέρμα
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
Αριθμός επιβατών
Χώρος αποσκευών -Όρθια πίσω καθίσματα (λίτρα, μέθοδος VDA)
Χώρος αποσκευών- Πεσμένα πίσω καθίσματα Φόρτωση μέχρι την οροφή (λίτρα, μέθοδος VDA)
Χώρος αποσκευών - Πεσμένα πίσω καθίσματα Φόρτωση μέχρι το παράθυρο (λίτρα, μέθοδος VDA)
ΒΑΡΗ
Απόβαρο (κιλά)
Μέγιστο επιτρεπτό βάρος (κιλά)
Ωφέλιμο φορτίο (κιλά)
Μέγιστο επιτρεπτό βάρος στους άξονες - Εμπρος / Πίσω (κιλά)
ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Τύπος Μετάδοσης
ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
Χωρητικότητα EV Μπαταρίας (kWh)
Αυτονομία (WLTP συνδυασμένο)
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (kWh/100km)
Τύπος ηλεκτροκινητήρα (Electric Motor Type)
Χωρητικότητα On Board Charger
Μπαταρία - Θερμική διαχείριση
Τύπος μπαταρίας
Μπαταρία - Αριθμός κελιών
Μπαταρία - Ονομαστική τάση
Μπαταρία - Βάρος (κιλά)

S=Standard
.---=Δεν προσφέρεται

Ο εξοπλισμός, τα χρώματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες και η διαθεσιμότητα μπορεί να αλλάξουν από τον κατασκευαστή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Οι εκδόσεις, τα επίπεδα εξοπλισμού και τα χρώματα που σας παρουσιάζονται, μπορεί να μην είναι διαθέσιμα. Οι προϊοντικές και άλλες πληροφορίες που παρουσιάζονται εδώ ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Για τις παραπάνω πληροφορίες, τη διαθεσιμότητα και τις προδιαγραφές, παρακαλούμε να επικοινωνείτε πάντα με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.
 
 
 
 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Σύστημα Αντιμπλοκαρίσματος Τροχών - Anti-Lock Braking System
Αερόσακοι - Μπροστά Οδηγού & Συνοδηγού
Αερόσακος Συνοδηγού SRS με διακόπτη απενεργοποίησης
Αερόσακοι - Πλευρικοί (Μπροστά)
Αερόσακοι- Πλευρικοί τύπου κουρτίνας (Μπροστά και Πίσω)
Πληροφόρηση Τυφλού Σημείου συμπεριλαμβάνεται Παρακολούθηση Κυκλοφορίας Διασταυρώσεων - Blind Spot Information incl. Cross Traffic Monitor
Υποβοήθηση Πέδησης - Brake Assist
Σύστημα Αυτόματης Πέδησης Μετριασμού Σύγκρουσης - Collision Mitigation Braking System
Έλεγχος Γκαζιού για Μετριασμό Σύγκρουσης -Collision Mitigation Throttle Control
Σύστημα προειδοποίησης χαμηλής πίεσης ελαστικών - Deflation Warning System
Αερόσακος Οδηγού SRS
eCall (Europe)
Ηλέκτρονικός κατανεμητής πέδησης - Electronic Brakeforce Distribution
Σινιάλο Έκτακτης Ακινητοποίησης - Emergency Stop Signal
Προειδοποίηση μετωπικής σύγκρουσης - Forward Collision Warning
Μπροστινές και Πίσω ζώνες ασφαλείας με Emergency Locking Retractor
Έξυπνος Περιοριστής Ταχύτητας - Intelligent Speed limiter
Βάσεις πρόσδεσης ISO Fix για παιδικό κάθισμα
Ειδοποίηση Απόκλισης από τη Λωρίδα - Lane Departure Warning
Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας - Lane Keep Assist System
Σύστημα Ειδοποίησης Αναχώρησης Προπορευόμενου Αυτοκινήτου (Lead Car Departure Notification System)
Λειτουργία Φρένου Χαμηλής Ταχύτητας (Low Speed Brake Function)
Σύστημα Ακολούθησης Χαμηλής Ταχύτητας - Low Speed Following
Σύστημα Αποφυγής Παρέκκλισης Λωρίδας - Road Departure Mitigation
Σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Οδικής Κυκλοφορίας - Traffic Sign Recognition System
Σύστημα Ελέγχου Ευστάθειας - Vehicle Stability Assist
Εμπρός προσκέφαλα μετρίασης αυχενικού τραυματισμού (Whiplash Lessening Front Headrests)
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Σύστημα Immobilizer
Κεντρικο κλείδωμα μέσω τηλεχειριστηρίου με 2 κλειδιά
Συναγερμός ασφαλείας (Security Alarm System)
Επιλεκτικό ξεκλείδωμα θυρών (Selectable Door Unlock)
Smart Entry & Start (Σύστημα Έξυπνης Εισόδου και Εκκίνησης)
Εταζέρα
Αισθητήρας κλίσης (Tilt Sensor)
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
Εσωτερικά πάνελ - Ύφασμα
Εσωτερικές λαβές θυρών - Μαύρες
Δερμάτινη επένδυση τιμονιού
Επένδυση καθισμάτων - Ύφασμα
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Ηλεκτρικό Χειρόφρενο (Electric Parking Brake)
Κρεμαγιέρα με Ηλεκτρική Υποβοήθηση (Electric Power Steering)
Κρεμαγιέρα με Ηλεκτρική Υποβοήθηση - Μεταβλητή Σχέση(Electric Power Steering - Variable Gear Ratio)
Υποβοήθηση Εκκίνησης σε Ανηφόρα (Hill Start Assist)
Multi Info Display
Αναγεννητική Πέδηση/ Έλεγχος Επιβράδυνσης (paddle) -Regenerative Braking/Deceleration Control (paddle)
ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ
Βοηθητική πρίζα (μπροστά)
Αυτόματος Κλιματισμός
Αυτόματοι Υαλοκαθαριστήρες
Cargo net hook
Adaptive Cruise Control
Καθρέπτες θυρών - Σύστημα πλαϊνών καθρεπτών με κάμερα (Side Camera Mirror System)
Σύστημα κεντρικού καθρέπτη με κάμερα (Centre Camera Mirror System)
Σύστημα κάμερας πολλαπλών προβολών (Multi View Camera System)
Ηλεκτρικά Παράθυρα (Μπροστά και Πίσω)
Μπροστινό κάθισμα - Θήκες
Μηχανική Ρύθμιση ύψους στο κάθισμα του Οδηγού
Θερμαινόμενη περιοχή μπροστινού ανεμοθώρακα (Front Windshield Heated Area)
Θερμαινόμενα Καθίσματα (μπροστά)
Θερμαινόμενο τιμόνι
Honda Parking Pilot
Ηλεκτρικά παράθυρα μέσω τηλεχειριστηρίου (λειτουργία με κλειδί)
Αισθητήρες στάθμευσης
Πίσω κάμερα στάθμευσης (Rear View Camera)
Σκιάδιο οδηγού/συνοδηγού με Καθρέπτη
Τηλεσκοπικό Τιμόνι με ρύθμιση καθ' ύψος
Χώρος Αποθήκευσης Καλωδίου Φόρτισης κάτω από τον Χώρο Αποσκευών
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
Φωτισμός περιβάλλοντος (Πόδια Οδηγού / Συνοδηγού)
Φωτισμός περιβάλλοντος (Οροφή)
Σποτ Ανάγνωσης (Εμπρός)
Φωτισμός οργάνων
Πίσω φως ανάγνωσης
Φωτιζόμενος καθρέπτης σκιαδίων οδηγού/συνοδηγού (Sunvisor Vanity Mirror Illumination)
Φωτισμός χώρου αποσκευών
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Bluetooth TM Hands Free Telephone (HFT)
DAB
HDMI Socket
Honda Dual Screen DA (2x 12,3") με GARMIN Navigation (Οθόνες αφής με δυνατότητα μεταξύ τους εναλλαγής, Apple CarPlay, Android Auto, AM/FM/DAB, διαδικτυακό ραδιόφωνο, πλοήγηση στο διαδίκτυο)*
Ηχεία
Ηχεία - Premium Audio
Ισχύς ηχοσυστήματος (W)
Subwoofer
Χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι
x2 θύρες USB εμπρός**
x2 θύρες USB πίσω**
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Τύπος κεραίας
Έμβλημα "Honda e"
Εξωτερικές λαβές θυρών στο χρώμα του αμαξώματος
Πανοραμική Γυάλινη Οροφή
Τζάμι υψηλής σκίασης (Privacy Glass)
Spoiler
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
Αυτόματοι Προβολείς
Προβολείς LED
Σύστημα υποστήριξης προβολέων - High Beam Support System
Μπροστινά φώτα ομίχλης
Φώτα ημέρας LED
Τύπος πίσω φώτων
Αυτόματη Ενεργοποίηση Φώτων - Headlight Auto On/Off Timer (Coming Home/Leaving Home Function)
ΤΡΟΧΟΙ
Τροχοί από κράμα αλουμινίου
Διαστάσεις ελαστικού Μπροστά / Πίσω
Kit επισκευής ελαστικών
Διαστάσεις Τροχών

S=Standard
.--=Δεν προσφέρεται

*Η συνδεσιμότητα για την εφαρμογή Aha™ (περιλαμβάνεται διαδικτυακό ραδιόφωνο) γίνεται μέσω WiFi tethering ή μέσω του δρομολογητή WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Το κόστος χρήσης δεδομένων και της υπηρεσίας περιαγωγής (roaming), ενδέχεται να εξαρτάται από τη χρήση εφαρμογών στο Honda CONNECT.Προτείνουμε να ενημερωθείτε από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας. Μόνο το iPhone 5 ή νεότερα μοντέλα με λειτουργικό iOS 8.4 ή μεταγενέστερο, είναι συμβατά με το Apple CarPlay. Τα χαρακτηριστικά, οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες Apple CarPlay ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα σε όλες τις περιοχές και μπορεί να αλλάξουν. Για να χρησιμοποιήσετε το Android Auto™, πρέπει να κατεβάσετε στο smartphone σας την εφαρμογή Android Auto™ από το Google Play™. Μόνο οι εκδόσεις Android 5.0 (Lollipop) ή μεταγενέστερες εκδόσεις είναι συμβατές με το Android Auto™. Η διαθεσιμότητα Android Auto™ ενδέχεται να αλλάξει και εξαρτάται από την εκάστοτε γεωγραφική περιοχή.

Το Android Auto και το Apple CarPlay δεν διατίθενται επί του παρόντος στην Ελλάδα.

Το Apple CarPlay είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc., εγγεγραμμένο στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες.
**Συνιστάται συσκευή USB flash drive 256 ή υψηλότερων MB. Μερικές συσκευές ενδέχεται να μην είναι συμβατές.
Ο εξοπλισμός, τα χρώματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες και η διαθεσιμότητα μπορεί να αλλάξουν από τον κατασκευαστή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.
Οι εκδόσεις, τα επίπεδα εξοπλισμού και τα χρώματα που σας παρουσιάζονται, μπορεί να μην είναι διαθέσιμα. Οι προϊοντικές και άλλες πληροφορίες που παρουσιάζονται εδώ ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Για τις παραπάνω πληροφορίες, τη διαθεσιμότητα και τις προδιαγραφές, παρακαλούμε να επικοινωνείτε πάντα με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.
 
 
 
 

Σύγκριση Εκδόσεων
HONDA e
Επιλέξτε εκδόσεις για σύγκριση


Download


Έντυπο
Σύντομα διαθέσιμο

Παρακαλώ εισάγετε το email σας:Εαν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα της Honda κάντε κλικ:


Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα της Honda και συγκατατίθεστε στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία «Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.Παρακαλώ συμπληρώστε σωστή e-mail διεύθυνση.

scroll down
scroll down

Ενημέρωση σχετικά με τη χρήση Cookies.


Η ιστοσελίδα Honda Cars χρησιμοποιεί Cookies, για να παρακολουθεί τις προτιμήσεις των επισκεπτών και να μπορεί να διαμορφώνει αντίστοιχα τις ιστοσελίδες του με τον καλύτερο τρόπο. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία, τα οποία αποθηκεύονται στο σκληρό σας δίσκο. Οι πληροφορίες οι οποίες περιέχονται στα cookies, επιτρέπουν τη διευκόλυνση της χρήσης του διαδικτύου και τη δημιουργία μίας, σε υψηλό βαθμό φιλικής προς το χρήστη, ιστοσελίδας. Τα Cookies μας βοηθούν επίσης στην αναγνώριση “δημοφιλών προορισμών” των ιστοσελίδων μας στο διαδίκτυο (Internet). Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να εναρμονίσουμε τα περιεχόμενα των ιστοσελίδων μας καλύτερα στις ανάγκες σας και να βελτιώσουμε έτσι την προσφορά προς εσάς. Τα Cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διαπιστώσουμε, εάν από τον υπολογιστή σας είχε ήδη διενεργηθεί μία επίσκεψη στις σελίδες μας. Αναγνωρίζεται μόνο το ίχνος αναγνώρισης (cookie) στον υπολογιστή σας. Προσωπικά δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν ως cookie κατόπιν συγκατάθεσής σας. Έτσι διευκολύνεται π.χ. η πρόσβαση σε προστατευμένους δικτυακούς τόπους και δεν χρειάζεται να επαναπληκτρολογήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.

Φυσικά έχετε και τη δυνατότητα να βλέπετε τις σελίδες μας χωρίς τη χρήση αρχείων Cookies. Οι περισσότεροι Browser αποδέχονται τα Cookies αυτόματα. Για να εμποδίσετε την αυτόματη αποθήκευση των cookies στο σκληρό σας δίσκο, επιλέγετε *μη αποδοχή των cookies* στις ρυθμίσεις του browser σας. Πώς γίνεται αυτό βήμα βήμα, μπορείτε να το πληροφορηθείτε από τις οδηγίες του κατασκευαστή του Browser. Μπορείτε να διαγράψετε τα αποθηκευμένα αρχεία Cookies ανά πάσα στιγμή. Όταν δε χρησιμοποιείτε αρχεία Cookies, ενδέχεται να προκληθούν λειτουργικοί περιορισμοί στις προσφορές μας.

Όροι Χρήσης


Προστασία προσωπικών δεδομένων

Αντιμετωπίζουμε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων με σοβαρότητα και επιθυμούμε να αισθάνεστε ασφάλεια κάθε φορά που επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες μας. Η προστασία της προσωπικής σας σφαίρας κατά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντικό ζήτημα για μας, το οποίο και λαμβάνουμε υπ’ όψιν στις εμπορικές μας συναλλαγές. Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, τα οποία συλλέγονται κατά την επίσκεψη των ιστοσελίδων μας, σύμφωνα με τις διατάξεις τις νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων της χώρας στην οποία εδρεύει ο υπεύθυνος φορέας για την επεξεργασία των δεδομένων.

Συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Όταν βρίσκεστε συνδεδεμένοι με τις ιστοσελίδες μας, ο server μας αποθηκεύει το όνομα του παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου, την ιστοσελίδα από την οποία συνδεθήκατε μαζί μας, όπως επίσης την ημερομηνία και τη διάρκεια της σύνδεσής σας. Επιπλέον, προσωπικά δεδομένα αποθηκεύονται μόνο σε περίπτωση που εσείς αναφέρεστε σε αυτά π.χ. στα πλαίσια της εγγραφής σας, μιας έρευνας, ενός διαγωνισμού ή σε σχέση με την εκτέλεση μίας σύμβασης.

Χρήση και μεταβίβαση προσωπικών δεδομένων

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς τεχνικής διαχείρισης των ιστοσελίδων, διαχείρισης πελατολογίου, έρευνας προϊόντων και για σκοπούς marketing μόνο στον απαραίτητο βαθμό για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Δεδομένα, τα οποία αφορούν άτομα, μεταβιβάζονται στους εθνικούς φορείς και υπηρεσίες μόνο στα πλαίσια τα οποία προβλέπονται από τις διατάξεις αναγκαστικού εθνικού δικαίου.

Δικαίωμα επιλογής

Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας, για να σας ενημερώνουμε για τα προϊόντα και της υπηρεσίες μας και ενδεχομένως να σας ζητήσουμε τη γνώμη σας γι αυτά. Εξυπακούεται ότι η συμμετοχή σε τέτοιες ενέργειες είναι απολύτως εθελοντική. Σε περίπτωση που διαφωνείτε, μπορείτε να μας το ζητήσετε ανά πάσα στιγμή, ώστε να εξαιρέσουμε τα στοιχεία σας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην εκάστοτε ιστοσελίδα.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας «επικοινωνία» ώστε να λύσουμε τις όποιες απορίες σας.