In order to fully operate this website you need to enable Javascript in your browser. Google+

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει.

Παρακαλούμε για τη χρηματοδότηση και τον υπολογισμό όπως επικοινωνείτε πάντα με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda

* Περιλαμβάνει εισφορά 0.6% Ν.128/78
**Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα φακέλου.

Honda Civic

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ DNA

Το νέο Civic Type R είναι ένα αυτοκίνητο που μόνο η Honda θα μπορούσε να κατασκευάσει. Εκφράζει τη μοναδική μας φιλοσοφία, τη διαρκή αναζήτηση και εξέλιξη, την επιθυμία για τη δημιουργία ακόμη καλύτερων αυτοκινήτων. Η επιθυμία μας να δημιουργήσουμε το ιδανικό σπορ αυτοκίνητο για το δρόμο και την πίστα, είναι βαθιά αποτυπωμένη στο DNA του αυτοκινήτου και είναι εμφανής σε κάθε γωνία και καμπύλη του αμαξώματος.

Το νέο Civic Type R κατασκευάστηκε για να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις. Είναι ένα αυτοκίνητο με έντονη προσωπικότητα που μιλά στη ψυχή του οδηγού, όπως ελάχιστα αυτοκίνητα έχουν καταφέρει.

ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Η φήμη μας χτίστηκε γύρω από την υπεροχή μας στη μηχανολογία και τη διαρκή εξέλιξη καινοτόμου τεχνολογίας. Οι προκλήσεις, η αναζήτηση του ιδανικού, η προσπάθεια για όλο και καλύτερα αυτοκίνητα, είναι διαρκείς διαδικασίες που μας οδηγούν στο μέλλον. Το νέο Civic Type R εκφράζει όλα όσα μάθαμε και όλες μας τις φιλοδοξίες. Σχεδιάστηκε από λευκό χαρτί και κάθε του εξάρτημα κατασκευάστηκε και ελέγχθηκε με τρόπο που να εξασφαλίζει την πιο συναρπαστική αίσθηση στην οδήγηση. Το αποτέλεσμα είναι ένα αυτοκίνητο που πραγματικά ενθουσιάζει και διατηρεί επάξια το όνομα Type R.
Προβολείς LED
ΕΜΒΛΗΜΑ TYPE-R
Προβολείς ομίχλης
Εξωτερικά Sport διακοσμητικά με εφφέ ανθρακονήματος και κόκκινη διακόσμηση

ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Το μυώδες σχήμα του νέου Civic Type R είναι εντυπωσιακό όσο και λειτουργικό. Κάθε γραμμή και κάθε αεροδυναμική καμπύλη του αμαξώματος συνεργάζονται για τη βελτιστοποίηση της ροής του αέρα και προσφέρουν βελτιωμένο κράτημα και σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες. Το νέο Civic Type R είναι το αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε για τους δυναμικούς κυνηγούς των επιδόσεων.
Αεροτομή
Ελαφριά και αεροδυναμικά σχεδιασμένη
Τριπλή απόληξη εξάτμισης
Κεντρικά τοποθετημένη
Έμβλημα Type-R

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ TYPE R

Το Type R είναι συνώνυμο με την απόλαυση της δυναμικής οδήγησης και σχεδιάστηκε για να προσφέρει την πραγματική αίσθηση της σύνδεσης του αυτοκινήτου με το οδόστρωμα. Εξετάσαμε κάθε λεπτομέρεια από τη δυναμική του αυτοκινήτου μέχρι τη θέση οδήγησης, για να εξασφαλίσουμε μια απόλυτη εμπειρία οδήγησης γεμάτη συγκινήσεις.
Αεραγωγοί
Γεννήτριες δίνης στην οροφή

Η προηγμένη τεχνολογία που αφορά σε υψηλές επιδόσεις, περιλαμβάνει μοναδικά, εμπνευσμένα από το μηχανοκίνητο αθλητισμό χαρακτηριστικά, όπως αεραγωγούς φρένων, αεροδυναμικά σχεδιασμένη πίσω αεροτομή, χαμηλού βάρους καπό αλουμινίου με αεραγωγό και κεντρικά τοποθετημένη τριπλή απόληξη εξάτμισης.
Μεγάλα φρένα και ζάντες κράματος αλουμινίου 20''
Εξαιρετική απόδοση πέδησης, χειρισμός γρήγορης απόκρισης
Χαμηλού βάρους καπό αλουμινίου με αεραγωγό

Διαστάσεις

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ TYPE R

Η εντυπωσιακή εξωτερική σχεδίαση του Type R συνδυάζεται ιδανικά με ένα άκρως επιβλητικό cockpit, το οποίο σχεδιάστηκε για να σας ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη, πριν ακόμη πατήσετε το μπουτόν εκκίνησης.

Στο εμπνευσμένο από τους αγώνες ταχύτητας εσωτερικό περιλαμβάνονται όλα όσα χρειάζεστε, ακριβώς εκεί που τα χρειάζεστε, με καθαρά ευανάγνωστα όργανα, λεβιέ ταχυτήτων από κράμα αλουμινίου και πλακέτα Type R, στην οποία αναφέρεται ο σειριακός αριθμός του οχήματος.
Λεβιές ταχυτήτων
Από κράμα αλουμινίου
Πλακέτα Type-R
Με το σειριακό αριθμό του οχήματος
Smart Entry & Start
Honda CONNECT
Σύστημα ήχου και πληροφόρησης με νέα οθόνη αφής 7''
Sport δερμάτινο τιμόνι Type R
Εσωτερικά ένθετα και αεραγωγοί με κόκκινο διακοσμητικό

ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ …ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ

Το Type R μπορεί να χαρακτηρίζεται από την σπορ αίσθηση και εμφάνιση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υπολείπεται σε εξοπλισμό και άνεση. Γύρω από τα αγωνιστικής έμπνευσης καθίσματα υπάρχουν ποιοτικά απαλά υλικά, κλιματισμός, cruise control, ηλεκτρονικό χειρόφρενο και νέα οθόνη αφής 7” Honda CONNECT με σύστημα ήχου και πληροφοριών.
Καθίσματα bucket
Κόκκινο ύφασμα σε στυλ σουέντ

Στο επίκεντρο της σκέψης μας είναι ο οδηγός. Για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε 3 επιλογές προγραμμάτων οδήγησης (driving modes): την Comfort, τη Sport και την εστιασμένη στην οδήγηση στην πίστα +R. Κάθε πρόγραμμα ρυθμίζει την απόκριση στο γκάζι, τους ενεργούς αποσβεστήρες, τη δύναμη που απαιτείται στην κίνηση του τιμονιού και την αίσθηση του λεβιέ ταχυτήτων. Με τον τρόπο αυτό, το Type R αποκτά τρεις διαφορετικές προσωπικότητες.

Η επιλογή +R απελευθερώνει τον αγωνιστικό προσανατολισμό του Type R. Αλλάζει τις ενδείξεις στην οθόνη, τις ρυθμίσεις του συστήματος ελέγχου πρόσφυσης, την απόκριση στο γκάζι και σκληραίνει το τιμόνι και τους ενεργούς αποσβεστήρες, παρέχοντας μια πιο άμεση αίσθηση στην οδήγηση.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Κάτω από το εντυπωσιακό καπό, βρίσκεται ένας 4-κύλινδρος κινητήρας 2 λίτρων VTEC TURBO, ο οποίος αποδίδει μέγιστη ισχύ που αγγίζει τα 320PS. αλλά και ροπή 400Nm. Δεν είναι λοιπόν έκπληξη η δυνατότητα του Type R, να επιταχύνει από 0-100χλμ./ώρα σε μόλις 5.8 δευτερόλεπτα και να φτάνει στα 272χλμ./ώρα τελικής ταχύτητας (όπου το επιτρέπουν οι συνθήκες).

Όλη αυτή η ισχύς μεταδίδεται μέσω ενός 6-τάχυτου μηχανικού κιβωτίου ομαλής λειτουργίας και ακρίβειας, το οποίο βελτιστοποιείται από ένα σύστημα ελέγχου ταιριάσματος στροφών που παρέχει λείες, διαισθητικές αλλαγές ταχυτήτων. Η τελική μετάδοση επιτυγχάνεται μέσω ενός ελικοειδούς διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης (limited-slip differential), το οποίο ενισχύει ακόμα περισσότερο τον χαρακτήρα επιδόσεων του αυτοκινήτου.

Ο απόλυτος έλεγχος των επιδόσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο σε περιβάλλον κλειστής πίστας αγώνων ταχύτητας. Και όχι κάθε πίστας, αλλά σε αυτή του θρυλικού Nurburgring, όπου ωθήσαμε το νέο Type R στα όρια. Η απόδοσή του ήταν υποδειγματική. Το νέο Type R ολοκλήρωσε έναν γύρο στην απαιτητική πίστα σε χρόνο κατά σχεδόν 7 δευτερόλεπτα ταχύτερο από το προηγούμενο μοντέλο.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Η απόκριση του τιμονιού και η ικανότητα του Type R στις στροφές, ενισχύθηκαν πολύ μέσω ενός νέου υψηλής ακαμψίας αμαξώματος και ενός νέου συστήματος ανάρτησης, τα οποία συνεργάζονται για άμεσο, κοφτερό χειρισμό και μεγιστοποίηση της μεταφοράς της ισχύος στο δρόμο.
Τα μπροστινά γόνατα MacPherson έχουν ρυθμιστεί με τρόπο που να μειώνεται η απαιτούμενη δύναμη στο τιμόνι και να βελτιώνεται το κράτημα. Η νέα πολλαπλών συνδέσμων πίσω ανάρτηση βελτιώνει την ευστάθεια κατά το φρενάρισμα και ελαχιστοποιεί την ολίσθηση του αυτοκινήτου. Το σύστημα ανάρτησης ενισχύεται από το Σύστημα Ενεργής Προσαρμογής Απόσβεσης και το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (limited slip differential), το οποίο μεγιστοποιεί το επίπεδο ελέγχου και την ευστάθεια του αυτοκινήτου.
Στους αγώνες ταχύτητας, η επιτυχία μετριέται σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Γι’ αυτό το λόγο, οι μικρές λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τις μεγάλες διαφορές σε ό,τι αφορά στην απόδοση και το κράτημα.

Το Civic Type R δεν αποτελεί εξαίρεση. Διαθέτει λεπτομέρειες όπως την μπροστινή αεροκουρτίνα και τον πίσω διαχυτή (diffuser) που βελτιώνει τις επιδόσεις του αυτοκινήτου, ενώ οι έξυπνα τοποθετημένες γεννήτριες δίνης στην οροφή οδηγούν τον αέρα πίσω από το αυτοκίνητο και εξασφαλίζουν πιο αποδοτική ροή του.
Δεν έχουμε μόνο πάθος για επιδόσεις, αλλά επίσης βάζουμε σε πρώτη προτεραιότητα την ασφάλειά σας, με αποτέλεσμα το νέο Type R να διαθέτει έξυπνη μηχανική. Όπως είναι αναμενόμενο από κάθε μέλος της οικογένειας Civic, το Type R είναι εφοδιασμένο με μια σειρά τεχνολογιών ασφάλειας, μεταξύ των οποίων η σειρά Honda SENSING, η οποία περιλαμβάνει το Σύστημα Αυτόματης Πέδησης Μετριασμού Σύγκρουσης (Collision Mitigation Braking System), το Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας (Lane Keeping Assist System) και την Αναγνώριση Σημάτων Οδικής Κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition).

Τιμές / Χρηματοδότηση


Προτεινόμενη Λιανική ΤιμήΗ παραπάνω τιμή αφορά σε εκτελωνισμένο απόθεμα πριν το νέο φορολογικό καθεστώς και σε MY19. Για περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές του Type R επικοινωνείστε με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.

Οι ανωτέρω τιμές δεν επιβαρύνονται με επιπλέον χρεώσεις μεταλλικού χρώματος.
Δεν συμπεριλαμβάνονται πινακίδες και τέλη κυκλοφορίας.
Στην Προτεινόμενη Λιανική Τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα προετοιμασίας PDI και μεταφορικά (συνολικά 250€).
Οι τιμές και τα προϊοντικά χαρακτηριστικά των επιβατικών Honda ενδέχεται να αλλάξουν από τον κατασκευαστή χωρίς προηγούμενη προειδοποίησηση. Παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε πάντα με το το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.
Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τα μοντέλα, τα προϊοντικά χαρακτηριστικά και τις τιμές χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Για διαθεσιμότητα παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε πάντα με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda
Τράπεζα
8,9% Επιτόκιο, 12-84 μήνες
Τελικό επιτόκιο**
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή

 

 


0% Προκαταβολή,
Άμεση πληρωμή 1ης δόσης

** Περιλαμβάνει εισφορά 0.6% Ν.128/78
Το παραπάνω χρηματοδοτικό πρόγραμμα ενδέχεται να καταργηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε πάντα με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda. 

Για διαθεσιμότητα παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε πάντα με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda

 

Υπολογισμός Δόσεων

Τιμές Εκδόσεων Civic
Επίλεξε εκδόσεις για σύγκριση


Download

Τεχνικά Χαρακτηριστικά / Εξοπλισμός


ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
Τύπος κινητήρα
Ονομασία κινητήρα
Κυβισμός (κ.εκ.)
Διάμετρος x Διαδρομή (χιλ.)
Σχέση Συμπίεσης
Valve Train
Προδιαγραφές συστήματος ελέγχου ρύπων
Απαιτούμενο καύσιμο
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Μέγιστη Ισχύς (kw/σ.α.λ.)
Μέγιστη Ισχύς (ps/σ.α.λ.)
Μέγιστη Ροπή (N-m at rpm)
0 → 100 km/h (δευτερόλεπτα)
Μέγιστη Ταχύτητα (Km/h)
Επίπεδο εσωτερικού θορύβου (dB)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ
WLTC ********
Χαμηλή - CO2 g/km
Μεσαία  - CO2 g/km 
Υψηλή  - CO2 g/km
Extra Υψηλή - CO2 g/km
Συνδυασμένη  - CO2 g/km
Χαμηλή - FC l/100km 
Μεσαία  - FC l/100km 
Υψηλή - FC l/100km 
Extra Υψηλή - FC l/100km 
Συνδυασμένη  - FC l/100km 
NEDC ********
Αστικός Κύκλος CO2 g/km
Υπεραστικός Κύκλος  CO2 g/km
Συνδυασμένος CO2 g/km
Αστικός Κύκλος (l/100km)
Υπεραστικός Κύκλος (l/100km)
Συνδυασμένος (l/100km)
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ολικό Μήκος (χιλ.)
Ολικό Πλάτος (χιλ.)
Ολικό Πλάτος συμπεριλαμβανομένων των καθρεπτών (χιλ.)
Ολικό Ύψος - Χωρίς Φορτίο (χιλ.)
Μεταξόνιο (χιλ.) σε MPW*
Εμπρόσθιο Μετατρόχιο (χιλ.) σε MPW*
Οπίσθιο Μετατρόχιο (χιλ.) σε MPW*
Απόσταση από το έδαφος - με τον οδηγό (χιλ.)
Μέγιστος αριθμός επιβατών
Κύκλος στροφής αμαξώματος (m)
Κύκλος στροφής - στο κέντρο του τροχού (m)
Στροφές τιμονιού από τέρμα σε τέρμα
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
Χώρος αποσκευών (λίτρα, μέθοδος VDA) - Όρθια πίσω καθίσματα μέχρι το παράθυρο **
Χώρος αποσκευών (λίτρα, μέθοδος VDA) - Πεσμένα πίσω καθίσματα μέχρι το παράθυρο **
Χωρητικότητα υποδαπέδιου χώρου αποσκευών (Subtrunk capacity) ***
Δεξαμενή καυσίμου (λίτρα)
ΒΑΡΟΣ
Απόβαρο (κιλά)
Μέγιστο επιτρεπτό βάρος (κιλά)
Ωφέλιμο φορτίο (κιλά)*
Μέγιστο επιτρεπτό βάρος στους άξονες - Εμπρος / Πίσω (κιλά)
Μέγιστο βάρος ρυμούλκησης (κιλά) με φρένο
Μέγιστο βάρος ρυμούλκησης (κιλά) χωρίς φρένο
Μέγιστη φόρτωση οροφής (κιλά)
Μέγιστη κάθετη φόρτωση στον κοτσαδόρο (kg)
ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Τύπος Μετάδοσης****
1η 
Όπισθεν
Τελική σχέση μετάδοσης

S=Standard
.---=Δεν προσφέρεται
Το ωφέλιμο φορτίο βασίζεται στο μέγιστο απόβαρο.
*MPW: Maximum Permissible Weight
**Περιλαμβάνεται ο υποδαπέδιος χώρος αποσκευών.
***Σημείωση: Όλες οι αναφορές στις χωρητικότητες του χώρου αποσκευών περιλαμβάνουν τον υποδαπέδιο χώρο αποσκευών.
****Με Διαφορικό Περιορισμένης Ολίσθησης (Limited Slip Differential - LSD) και Σύστημα ταιριάσματος στροφών (Rev Match System)
*****Συνδυάζει υποβοήθηση πέδησης χαμηλής & υψηλής ταχύτητας

******Η συνδεσιμότητα για την εφαρμογή Aha™ (περιλαμβάνεται διαδικτυακό ραδιόφωνο) και για την πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται μέσω WiFi tethering ή μέσω του δρομολογητή WiFi του κινητού σας τηλεφώνου.
Το κόστος χρήσης δεδομένων και της υπηρεσίας περιαγωγής (roaming), ενδέχεται να εξαρτάται από τη χρήση εφαρμογών στο Honda CONNECT. Προτείνουμε να ενημερωθείτε από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας. Η λειτουργία πλοήγησης στο διαδίκτυο είναι ενεργή μόνο όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε στάση.
Μόνο το iPhone 5 με λειτουργικό iOS 8.4 ή μεταγενέστερο είναι συμβατό με το Apple CarPlay. Για να χρησιμοποιήσετε το Android Auto™, πρέπει να κατεβάσετε στο smartphone σας την εφαρμογή Android Auto™ από το Google Play™.Μόνο οι εκδόσεις Android 5.0 ( Lollipop) ή μεταγενέστερες εκδόσεις είναι συμβατές με το Android Auto™. Παρακαλούμε σημειώστε ότι η διαθεσιμότητα Apple CarPlay & Android Auto™ ενδέχεται να αλλάξει και εξαρτάται από την εκάστοτε γεωγραφική περιοχή.Το Android Auto και το Apple CarPlay δεν διατίθενται επί του παρόντος στην Ελλάδα.

Το Apple CarPlay είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc. , εγγεγραμμένο στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες.

*******Συνιστάται συσκευή USB flash drive 256 ή υψηλότερων MB. Μερικές συσκευές ενδέχεται να μην είναι συμβατές.

 

Τα Μέγιστα βάρη ρυμούλκησης βασίζονται σε μία κλίση 12% και δοκιμάζονται σύμφωνα με Κανονισμούς της ΕΕ.
Ο εξοπλισμός, τα χρώματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες και η διαθεσιμότητα μπορεί να αλλάξουν από τον κατασκευαστή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Οι εκδόσεις, τα επίπεδα εξοπλισμού και τα χρώματα που σας παρουσιάζονται, μπορεί να μην είναι διαθέσιμα. Για πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα και τις προδιαγραφές, παρακαλούμε συμβουλευτείτε το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda. 

******Το Civic Type R 2018MY έχει δοκιμαστεί βάσει του νέου κύκλου δοκιμών CO2 και κατανάλωσης καυσίμου, του WLTP, σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2017/1151 της Επιτροπής. Οι μετρήσεις WLTP αντικατοπτρίζουν καλύτερα την πραγματική απόδοση του οχήματος όταν οδηγείται στον δρόμο. Κατά τη φάση μετάβασης μεταξύ του NEDC (προηγούμενου κύκλου δοκιμών) και του WLTP, οι τιμές NEDC για τα CO2 και την κατανάλωση καυσίμου θα παραμείνουν διαθέσιμες σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2017/1153 της Επιτροπής.

 
 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Αερόσακος Οδηγού SRS
Αερόσακος συνοδηγού SRS (με διακόπτη απενεργοποίησης)
Πλευρικοί αερόσακοι (Εμπρός)
Πλευρικοί αερόσακοι τύπου κουρτίνας (Εμπρός και Πίσω)
Τρυπητά αεριζόμενα δισκόφρενα μπροστά 18" (FR brake 18" vented and drilled disk)
Πίσω φρένα 16" συμπαγείς δίσκοι(RR brake 16" solid disk)
Σύστημα Αντιμπλοκαρίσματος Τροχών - Anti-Lock Braking System (ABS)
Ηλέκτρονικός κατανεμητής πέδησης - Electronic Brakeforce Distribution (EBD)
Υποβοήθηση Πέδησης - Brake Assist (BA)
Σύστημα Ελέγχου Ευστάθειας - Vehicle Stability Assist (VSA)
Υποβοήθηση Εκκίνησης σε Ανηφόρα - Hill Start Assist (HSA)
Μπροστινές Ζώνες Ασφαλείας με 2 stage Emergency Locking Retractor ELR
Οπίσθιες Ζώνες Ασφαλείας με προεντατήρα (Emergency Locking Retractor ELR)
Βάσεις πρόσδεσης ISO Fix για παιδικό κάθισμα (στα δύο ακριανά πίσω καθίσματα)
Σύστημα προειδοποίησης χαμηλής πίεσης ελαστικών - Deflation Warning System (DWS)
Σύστημα Αυτόματης Πέδησης Μετριασμού Σύγκρουσης - Collision Mitigation Braking System*****
Προειδοποίηση μετωπικής σύγκρουσης - Forward Collision Warning
Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας - Lane Keep Assist System
Ειδοποίηση Απόκλισης από τη Λωρίδα - Lane Departure Warning
Σύστημα Αποφυγής Παρέκκλισης Λωρίδας - Road Departure Mitigation
Έξυπνος Περιοριστής Ταχύτητας - Intelligent Speed limiter
Έξυπνο Σύστημα Ελέγχου Σταθερής Ταχύτητας - Intelligent Adaptive Cruise Control
Σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Οδικής Κυκλοφορίας - Traffic Sign Recognition System
Πληροφόρηση Τυφλού Σημείου συμπεριλαμβάνεται Παρακολούθηση Κυκλοφορίας Διασταυρώσεων - Blind Spot Information incl. Cross Traffic Monitor
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Σύστημα Immobilizer
Συναγερμός ασφάλειας (Security Alarm System)
Επιλεκτικό ξεκλείδωμα θυρών (Selectable Door Unlock)
Smart Entry & Start (Σύστημα Έξυπνης Εισόδου και Εκκίνησης)
Εταζέρα
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
Υφασμάτινη επένδυση καθισμάτων
Sport καθίσματα Type R με ενσωματωμένα προσκέφαλα και κόκκινο ύφασμα στυλ σουέντ (Type R Sport Seats with Integrared Headrest and Red Suede Style Fabric)
Sport δερμάτινο τιμόνι Type R
Εσωτερικά ένθετα και αεραγωγοί με κόκκινο διακοσμητικό (Interior Inlays and Air Outlets with Red Trim)
Πλακέτα με σειριακό αριθμό
Λεβιές ταχυτήτων αλουμινίου
Πεντάλ αλουμινίου
Μαύρη επένδυση οροφής
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
3 Επιλογές Προγραμμάτων Οδήγησης (Comfort / Sport / +R) (3-Way Selectable Drive Mode (Comfort / Sport / +R) )
Σύστημα ταιριάσματος στροφών (Rev Match System)
Ένδειξη αλλαγής ταχυτήτων - Shift Indicator Light (SIL)
Κρεμαγιέρα με ηλεκτρική υποβοήθηση μεταβλητής σχέσης (Electric Power Steering with Variable Ratio)
Ηλεκτρονικό Χειρόφρενο με Αυτόματη Συγκράτηση Φρένου (Electronic Parking Brake with Automatic Brake Hold)
Διακοπή λειτουργίας κινητήρα στο ρελαντί (Idle Stop)
Σύστημα Ενεργής Προσαρμογής Απόσβεσης (μπροστά και πίσω) με αισθητήρα - Adaptive Damper System (Front & Rear) with Sensor
ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ
Αυτόματος κλιματισμός A/C
Διζωνικός Αυτόματος Κλιματισμός A/C
Αυτόματοι Υαλοκαθαριστήρες με Αισθητήρες Βροχής
Πίσω υαλοκαθαριστήρας (Intermittent - διακοπτόμενη λειτουργία)
Dusk Sensing Auto Lights (Φώτα με Ανίχνευση Σούρουπου)
Auto Dim Rear View Mirror (Εσωτερικός καθρέπτης με αυτόματη σκίαση)
Αισθητήρες στάθμευσης (Εμπρός και Πίσω)
Ηλεκτρικά Παράθυρα (Εμπρός και Πίσω)
Ηλεκτρικό Παράθυρο οδηγού/συνοδηγού αυτόματης ανόδου και καθόδου
Πίσω Ηλεκτρικά Παράθυρα αυτόματης ανόδου και καθόδου
Λειτουργία Ηλεκτρικών Παραθύρων μέσω Τηλεχειριστηρίου (κλειδί)
Τηλεσκοπικό Τιμόνι με ρύθμιση καθ' ύψος
Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέπτες θυρών
Ηλεκτρικά ανακλινόμενοι καθρέπτες θυρών
Ανακλινόμενοι Καθρέπτες μέσω Τηλεχειριστηρίου (Κλειδί)
Φωτιζόμενο Σκιάδιο οδηγού/συνοδηγού με Καθρέπτη
Βοηθητική πρίζα (μπροστά)
Βοηθητική πρίζα (πίσω)
Γάντζοι ασφάλισης αποσκευών (x 4)
Μηχανική Ρύθμιση ύψους στο κάθισμα του Οδηγού
Κεντρική κονσόλα με συρόμενο υποβραχιόνιο και αποθηκευτικό χώρο
Πίσω καθίσματα αναδιπλούμενα 60/40 με σταθερά προσκέφαλα
Οθόνη Πληροφοριών Οδηγού με χρωματική απεικόνιση - Driver Information Interface with Colour Display (Οθόνη TFT -LCD)
Fuel Filler - Capless (Σύστημα Παροχής Καυσίμου - Χωρίς Τάπα)
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
Κόκκινος φωτισμός οργάνων
Σποτ Ανάγνωσης (Εμπρός)
Φως εσωτερικής καμπίνας (Ambient Light)
Φωτισμός χώρου αποσκευών
Φως στο Ντουλαπάκι του Συνοδηγού
Πλαφονιέρα (Εμπρός και Πίσω)
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Honda CONNECT (οθόνη αφής 7", AM/FM/DAB, Apple CarPlay TM / Android Auto , διαδικτυακό ραδιόφωνο, εφαρμογή Aha TM , σύνδεση και πλοήγηση στο διαδίκτυο)****** DAB+ compatible
Honda CONNECT με GARMIN Navigation (7" οθόνη αφής, AM/FM/DAB, Apple CarPlay TM / Android Auto TM , διαδικτυακό ραδιόφωνο, εφαρμογή Aha TM, σύνδεση και πλοήγηση στο διαδίκτυο)****** DAB+ compatible
Digital Audio Broadcasting
Ασύρματη φόρτιση (Wireless Charging)
USB *******
2x USB Jack / HDMI Jack *******
8 ηχεία
High Power Audio - 11 ηχεία
Χειριστήρια Ηχοσυστήματος στο Τιμόνι
Bluetooth™ Hands Free Telephone (HFT)
Πίσω κάμερα στάθμευσης (Multi Angle with Dynamic Guidelines - Πολλαπλών Προβολών με Δυναμικές Γραμμές)
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Κεραία Shark Fin
Χειρολαβές θυρών στο χρώμα του αμαξώματος
Εξωτερικά Sport διακοσμητικά με εφφέ ανθρακονήματος (Εμπρός/Πίσω/Πλαϊνά μαρσπιέ) - (Exterior Carbon Fibre Effect Sport Garnish ( Front / Rear /Side Sill) )
Εξωτερικά Sport διακοσμητικά με εφφέ ανθρακονήματος και κόκκινη διακόσμηση (Exterior Carbon Fibre Effect Sport Garnish with Red Trim ( Front / Rear /Side Sill) )
Πίσω αεροτομή Type R (Type R Rear Wing)
Κεντρική τριπλή απόληξη εξάτμισης Type R με φινίρισμα (Centre Type R Triple Exhaust with Finisher)
Γρίλια μαύρη
Έμβλημα Type R (εμπρός και πίσω)
Τζάμια υψηλής σκίασης (Privacy Glass)
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
Προβολείς LED
Σύστημα υποστήριξης προβολέων - Highbeam Support System (HSS)
Καθαριστήρες κρυστάλλων προβολέων
Μπροστινά φώτα ομίχλης (Αλογόνου)
Μπροστινά φώτα ομίχλης (LED)
Φώτα ημέρας LED
Ψηλά τοποθετημένο φως στοπ
Αυτόματη ενεργοποίηση φώτων (Headllight Auto On/Off Timer - Coming Home/Leaving Home Function)
ΤΡΟΧΟΙ
20" Piano Black τροχοί από κράμα αλουμινίου
Ελαστικά 245/30 ZR20
Kit επισκευής ελαστικών
S=Standard
.---=Δεν προσφέρεται
Το ωφέλιμο φορτίο βασίζεται στο μέγιστο απόβαρο.
*MPW: Maximum Permissible Weight
**Περιλαμβάνεται ο υποδαπέδιος χώρος αποσκευών.
***Σημείωση: Όλες οι αναφορές στις χωρητικότητες του χώρου αποσκευών περιλαμβάνουν τον υποδαπέδιο χώρο αποσκευών.
****Με Διαφορικό Περιορισμένης Ολίσθησης (Limited Slip Differential - LSD) και Σύστημα ταιριάσματος στροφών (Rev Match System)
*****Συνδυάζει υποβοήθηση πέδησης χαμηλής & υψηλής ταχύτητας

******Η συνδεσιμότητα για την εφαρμογή Aha™ (περιλαμβάνεται διαδικτυακό ραδιόφωνο) και για την πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται μέσω WiFi tethering ή μέσω του δρομολογητή WiFi του κινητού σας τηλεφώνου.
Το κόστος χρήσης δεδομένων και της υπηρεσίας περιαγωγής (roaming), ενδέχεται να εξαρτάται από τη χρήση εφαρμογών στο Honda CONNECT. Προτείνουμε να ενημερωθείτε από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας. Η λειτουργία πλοήγησης στο διαδίκτυο είναι ενεργή μόνο όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε στάση.
Μόνο το iPhone 5 με λειτουργικό iOS 8.4 ή μεταγενέστερο είναι συμβατό με το Apple CarPlay. Για να χρησιμοποιήσετε το Android Auto™, πρέπει να κατεβάσετε στο smartphone σας την εφαρμογή Android Auto™ από το Google Play™.Μόνο οι εκδόσεις Android 5.0 ( Lollipop) ή μεταγενέστερες εκδόσεις είναι συμβατές με το Android Auto™. Παρακαλούμε σημειώστε ότι η διαθεσιμότητα Apple CarPlay & Android Auto™ ενδέχεται να αλλάξει και εξαρτάται από την εκάστοτε γεωγραφική περιοχή.Το Android Auto και το Apple CarPlay δεν διατίθενται επί του παρόντος στην Ελλάδα.

Το Apple CarPlay είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc. , εγγεγραμμένο στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες.

*******Συνιστάται συσκευή USB flash drive 256 ή υψηλότερων MB. Μερικές συσκευές ενδέχεται να μην είναι συμβατές.

 

Τα Μέγιστα βάρη ρυμούλκησης βασίζονται σε μία κλίση 12% και δοκιμάζονται σύμφωνα με Κανονισμούς της ΕΕ.
Ο εξοπλισμός, τα χρώματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες και η διαθεσιμότητα μπορεί να αλλάξουν από τον κατασκευαστή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Οι εκδόσεις, τα επίπεδα εξοπλισμού και τα χρώματα που σας παρουσιάζονται, μπορεί να μην είναι διαθέσιμα. Για πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα και τις προδιαγραφές, παρακαλούμε συμβουλευτείτε το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda. 

 
 

Σύγκριση Εκδόσεων Civic
Επιλέξτε εκδόσεις για σύγκριση.


Download


Έντυπο

Download

Παρακαλώ εισάγετε το email σας:Εαν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα της Honda κάντε κλικ:


Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα της Honda και συγκατατίθεστε στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία «Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.Παρακαλώ συμπληρώστε σωστή e-mail διεύθυνση.

scroll down
scroll down

Ενημέρωση σχετικά με τη χρήση Cookies.


Η ιστοσελίδα Honda Cars χρησιμοποιεί Cookies, για να παρακολουθεί τις προτιμήσεις των επισκεπτών και να μπορεί να διαμορφώνει αντίστοιχα τις ιστοσελίδες του με τον καλύτερο τρόπο. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία, τα οποία αποθηκεύονται στο σκληρό σας δίσκο. Οι πληροφορίες οι οποίες περιέχονται στα cookies, επιτρέπουν τη διευκόλυνση της χρήσης του διαδικτύου και τη δημιουργία μίας, σε υψηλό βαθμό φιλικής προς το χρήστη, ιστοσελίδας. Τα Cookies μας βοηθούν επίσης στην αναγνώριση “δημοφιλών προορισμών” των ιστοσελίδων μας στο διαδίκτυο (Internet). Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να εναρμονίσουμε τα περιεχόμενα των ιστοσελίδων μας καλύτερα στις ανάγκες σας και να βελτιώσουμε έτσι την προσφορά προς εσάς. Τα Cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διαπιστώσουμε, εάν από τον υπολογιστή σας είχε ήδη διενεργηθεί μία επίσκεψη στις σελίδες μας. Αναγνωρίζεται μόνο το ίχνος αναγνώρισης (cookie) στον υπολογιστή σας. Προσωπικά δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν ως cookie κατόπιν συγκατάθεσής σας. Έτσι διευκολύνεται π.χ. η πρόσβαση σε προστατευμένους δικτυακούς τόπους και δεν χρειάζεται να επαναπληκτρολογήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.

Φυσικά έχετε και τη δυνατότητα να βλέπετε τις σελίδες μας χωρίς τη χρήση αρχείων Cookies. Οι περισσότεροι Browser αποδέχονται τα Cookies αυτόματα. Για να εμποδίσετε την αυτόματη αποθήκευση των cookies στο σκληρό σας δίσκο, επιλέγετε *μη αποδοχή των cookies* στις ρυθμίσεις του browser σας. Πώς γίνεται αυτό βήμα βήμα, μπορείτε να το πληροφορηθείτε από τις οδηγίες του κατασκευαστή του Browser. Μπορείτε να διαγράψετε τα αποθηκευμένα αρχεία Cookies ανά πάσα στιγμή. Όταν δε χρησιμοποιείτε αρχεία Cookies, ενδέχεται να προκληθούν λειτουργικοί περιορισμοί στις προσφορές μας.

Όροι Χρήσης


Προστασία προσωπικών δεδομένων

Αντιμετωπίζουμε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων με σοβαρότητα και επιθυμούμε να αισθάνεστε ασφάλεια κάθε φορά που επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες μας. Η προστασία της προσωπικής σας σφαίρας κατά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντικό ζήτημα για μας, το οποίο και λαμβάνουμε υπ’ όψιν στις εμπορικές μας συναλλαγές. Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, τα οποία συλλέγονται κατά την επίσκεψη των ιστοσελίδων μας, σύμφωνα με τις διατάξεις τις νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων της χώρας στην οποία εδρεύει ο υπεύθυνος φορέας για την επεξεργασία των δεδομένων.

Συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Όταν βρίσκεστε συνδεδεμένοι με τις ιστοσελίδες μας, ο server μας αποθηκεύει το όνομα του παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου, την ιστοσελίδα από την οποία συνδεθήκατε μαζί μας, όπως επίσης την ημερομηνία και τη διάρκεια της σύνδεσής σας. Επιπλέον, προσωπικά δεδομένα αποθηκεύονται μόνο σε περίπτωση που εσείς αναφέρεστε σε αυτά π.χ. στα πλαίσια της εγγραφής σας, μιας έρευνας, ενός διαγωνισμού ή σε σχέση με την εκτέλεση μίας σύμβασης.

Χρήση και μεταβίβαση προσωπικών δεδομένων

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς τεχνικής διαχείρισης των ιστοσελίδων, διαχείρισης πελατολογίου, έρευνας προϊόντων και για σκοπούς marketing μόνο στον απαραίτητο βαθμό για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Δεδομένα, τα οποία αφορούν άτομα, μεταβιβάζονται στους εθνικούς φορείς και υπηρεσίες μόνο στα πλαίσια τα οποία προβλέπονται από τις διατάξεις αναγκαστικού εθνικού δικαίου.

Δικαίωμα επιλογής

Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας, για να σας ενημερώνουμε για τα προϊόντα και της υπηρεσίες μας και ενδεχομένως να σας ζητήσουμε τη γνώμη σας γι αυτά. Εξυπακούεται ότι η συμμετοχή σε τέτοιες ενέργειες είναι απολύτως εθελοντική. Σε περίπτωση που διαφωνείτε, μπορείτε να μας το ζητήσετε ανά πάσα στιγμή, ώστε να εξαιρέσουμε τα στοιχεία σας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην εκάστοτε ιστοσελίδα.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας «επικοινωνία» ώστε να λύσουμε τις όποιες απορίες σας.