Η δύναμη της Honda σε ονειρεμένη τιμή!

 

Τώρα το Honda που ονειρεύεστε ετοιμοπαράδοτο. Συνδυάστε αξιοπιστία, κορυφαίους κινητήρες και οδηγική απόλαυση, με ονειρεμένη τιμή για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Επιλέξτε από τα παρακάτω μοντέλα το Honda που σας ενδιαφέρει.

Κάποια αυτοκίνητα ενδέχεται να είναι ταξινομημένα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα τον επίσημο έμπορο Honda που σας εξυπηρετεί καλύτερα.*

Επιπλέον, η Honda σας προσφέρει τα παρακάτω μοντέλα Civic 4D, CR-V Hybrid & HR-V Petrol σε προνομιακές τιμές*** που αφορούν σε ετοιμοπαράδοτο απόθεμα:


CIVIC 4D 1.5 PETROL MT COMFORT, Λιανική τιμή με όφελος: 21.990€ & δωρεάν ασφάλεια 1 χρόνο**.
CR-V 5D 2.0 HYBRID CVT 2WD ELEGANCE, Λιανική τιμή με όφελος: 42.950€ & δωρεάν ασφάλεια 1 χρόνο**.
CR-V 5D 2.0 HYBRID CVT AWD ELEGANCE, Λιανική τιμή με όφελος: 46.650€ & δωρεάν ασφάλεια 1 χρόνο**.
HR-V 5D 1.5 PETROL MT ELEGANCE ADAS A-DA+ MY19, Λιανική τιμή με όφελος: 26.720€ (ισχύει για ετοιμοπαράδοτο απόθεμα ΜΥ19 μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος).

***Δεν περιλαμβάνονται έξοδα προετοιμασίας PDI, μεταφορικά, πινακίδες και τέλη κυκλοφορίας. Στα οφέλη περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%. Οι προνομιακές τιμές Honda ισχύουν για παραγγελίες από 10/1/2020 έως 29/2/2020.

**Το δωρεάν πρόγραμμα ετήσιας ασφάλειας αφορά σε συγκεκριμένα αυτοκίνητα Honda και περιλαμβάνει βασικό πακέτο αστικής ευθύνης με τις ακόλουθες καλύψεις:

1. Σωματικές Βλάβες 2. Υλικές Ζημιές 3. Νομική Προστασία 4. Προσωπικό ατύχημα οδηγού 5. Φροντίδα ατυχήματος – Ρυμούλκηση

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα καλύπτεται από την εταιρεία Απόλλων σε συνεργασία με τις παρακάτω εταιρίες ALLIANZ -AIG -GROUPAMA- ΕΘΝΙΚΗ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ -ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ.

Για πληροφορίες σχετικά με το προωθητικό πρόγραμμα HONDA παρακαλούμε απευθυνθείτε στον πλησιέστερο επίσημο έμπορο Honda.

Η Honda στην Ελλάδα διατηρεί το δικαίωμα να αναθεωρήσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Η διαθεσιμότητα και τα στοιχεία που αναφέρονται παραπάνω ενδέχεται να αλλάξουν.

Παρακαλούμε να επικοινωνείτε πάντα με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας.

Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (Λεωφόρος Αθηνών 71, 101 73, Αθήνα, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

 

*Υποχρεωτικά πεδίο
ΥΠΟΒΟΛΗ
Θα πρέπει να συμπληρώσετε σωστά όλα τα πεδία στην παραπάνω φόρμα.
Ευχαριστούμε για το αίτημά σας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.
παρακαλώ περιμένετε...

Για να έχετε δικαίωμα σε Test-Drive είναι απαραίτητη η κατοχή διπλώματος οδήγησης.