In order to fully operate this website you need to enable Javascript in your browser. Google+

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει.

Παρακαλούμε για τη χρηματοδότηση και τον υπολογισμό όπως επικοινωνείτε πάντα με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda

* Περιλαμβάνει εισφορά 0.6% Ν.128/78
**Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα φακέλου.

Honda Civic

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

Επανασχεδιασμένο και πλήρως ανανεωμένο, το νέο 4θυρο Civic είναι η επιτομή του καινοτόμου πνεύματος και της αναζήτησης για τεχνολογική υπεροχή που χαρακτηρίζουν την Honda. Το αποτέλεσμα είναι ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει μοναδική προσωπικότητα και ψυχή, ένα αυτοκίνητο συναρπαστικό στην οδήγηση, κομψό, άνετο και προηγμένο. Ένα αυτοκίνητο που δημιουργήθηκε γύρω από ένα και μόνο επίκεντρο ζωτικής σημασίας. Εσάς.


Για τη διαθεσιμότητα των χρωμάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.

Δημιουργήσαμε μια ευρεία σειρά χρωμάτων, που θα ταιριάξουν απόλυτα με το δικό σας στυλ. Κάθε χρώμα έχει επιλεγεί προσεκτικά, για να αντανακλά τις όμορφες γραμμές του Civic.

Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Civic 4θυρο 1.5 VTEC TURBO Executive.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΣΤΥΛ

Η σύγχρονη, κομψή και σπορ σχεδίαση του Civic συνδυάζει μοναδικά, ομαλές γραμμές και καμπύλες που ρέουν από το κομψό καπό μπροστά μέχρι πίσω, στην επικλινή πόρτα του χώρου αποσκευών.

Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Civic 4 θυρο 1.5 VTEC TURBO Executive σε Polished Metal Metallic.
Γρίλια Chrome
Αυτόματη Ενεργοποίηση Φώτων (Headlight Auto On/Off Timer
Αισθητήρες στάθμευσης (Μπροστά και Πίσω) – έκδοση Elegance
Προβολείς ομίχλης (έκδοση Elegance)

Οι στυλιστικές λεπτομέρειες όπως οι σπορ τροχοί από κράμα αλουμινίου* και η ευδιάκριτη γρίλια chrome, προσφέρουν μοναδικό, σπορ και σύγχρονο στυλ στο νέο Civic

Δημιουργήσαμε μια ευρεία σειρά χρωμάτων, που θα ταιριάξουν απόλυτα με το δικό σας στυλ. Κάθε χρώμα έχει επιλεγεί προσεκτικά, για να αντανακλά τις όμορφες γραμμές του Civic.

Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Civic 4 θυρο 1.5 VTEC TURBO Executive σε Polished Metal Metallic.

*Για πληροφορίες σχετικά με τη διαθέσιμη γκάμα και τον εξοπλισμό, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda
Αισθητήρες στάθμευσης (Μπροστά και Πίσω) – έκδοση Elegance

Χειρολαβές θυρών Chrome
Πλαίσιο Παραθύρου Chrome

ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου έχει σχεδιαστεί με τρόπο καθαρό και απλό, με όλες τις σημαντικές πληροφορίες και τον βασικό εξοπλισμό σε άμεση πρόσβαση.
Μπλε φωτισμός οργάνων
Τιμόνι με δερμάτινη επένδυση (έκδοση Elegance)
Διζωνικός Αυτόματος Κλιματισμός (έκδοση Elegance)
8 ηχεία
Intelligent – Adaptive Cruise Control (Έξυπνο Σύστημα Ελέγχου Σταθερής Ταχύτητας)

ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ

Οι περισσότερες από τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε συχνά, όπως το cruise control, το Bluetooth™ και τα κουμπιά του ηχοσυστήματος, βρίσκονται στο τιμόνι, για να είναι εύκολη η πρόσβαση.

ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ

Το ηλεκτρονικό χειρόφρενο αντικαθιστά το γνωστό μηχανικό λεβιέ και απελευθερώνεται με ένα απαλό πάτημα του γκαζιού.

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ (ΜΠΡΟΣΤΑ)


ΚΟΥΜΠΙ ECON


Σας βοηθά να οδηγείτε πιο αποδοτικά, να εξοικονομείτε καύσιμο και να μειώνετε τις εκπομπές καυσαερίου.

ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ

Η ευρύχωρη καμπίνα του νέου Civic, σας περιβάλλει με ποιότητα και άνεση. Με απαλές επιφάνειες, ανατομικά καθίσματα με στήριξη και μεγάλο ταμπλό, τα πάντα σχεδιάστηκαν για να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή μέσα στο νέο Civic. Θέλουμε η κάθε σας διαδρομή να είναι μια όμορφη εμπειρία, γι’ αυτό σχεδιάσαμε ένα περιβάλλον που να σας κάνει να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε σύνδεση με το αυτοκίνητό σας. Η εργονομική, αλλά και σπορ θέση οδήγησης σε συνδυασμό με το νέο σύστημα διεύθυνσης (νέο σύστημα διεύθυνσης διπλού πινιόν) παρέχουν πολύ καλό έλεγχο.

Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Civic 4θυρο 1.5 VTEC TURBO Executive σε Polished Metal Metallic.

ΕΥΡΥΧΩΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

Ο χώρος αποσκευών παρέχει όσο χώρο επιθυμείτε για να μεταφέρετε ό,τι χρειάζεστε, με την επιπλέον ευκολία που προσφέρουν τα αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα.

Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Civic 4 θυρο 1.5 VTEC TURBO Executive σε Polished Metal Metallic.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΖΟΥΝ

Δημιουργήσαμε έναν προηγμένο κινητήρα που προσφέρει δυναμικές επιδόσεις και οικονομία στο νέο Civic. Ο νέος κινητήρας 1.5 VTEC TURBO διαθέτει Μεταβλητό Χρονισμό και Ηλεκτρονικό Έλεγχο Ανοίγματος Βαλβίδων (Variable Valve Timing and Lift Electronic Control), καθώς και πρωτοποριακή τεχνολογία Earth Dreams για βέλτιστες επιδόσεις και απόδοση. Παράγει εντυπωσιακή ισχύ 182PS και ροπή 240Nm με το 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Υπάρχει και δυνατότητα επιλογής έκδοσης με το νέο αυτόματο κιβώτιο CVT (Continuously Variable Transmission – Κιβώτιο ταχυτήτων συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης μετάδοσης), που προσφέρει σπορ απόκριση σε συνδυασμό με ομαλή και δυνατή επιτάχυνση.

Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Civic 4θυρο 1.5 VTEC TURBO Executive σε Polished Metal Metallic.

ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Κατά το σχεδιασμό του Civic, επιδιώξαμε τη δημιουργία ενός αυτοκινήτου που να προσφέρει την ιδανική ισορροπία μεταξύ άνετης οδήγησης και σπορ, δυναμικού κρατήματος. Για το λόγο αυτό, επανασχεδιάσαμε την ανάρτηση και συμπεριλάβαμε ένα ανεξάρτητο σύστημα πολλαπλών συνδέσμων (Multi-Link system) στους πίσω τροχούς και γόνατα MacPherson (MacPherson strut suspension) μπροστά.

Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Civic 4θυρο 1.5 VTEC TURBO Executive σε Polished Metal Metallic.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ

Το νέο Civic είναι γεμάτο από προηγμένη τεχνολογία που βοηθά τον οδηγό και τους επιβάτες, αλλά και τους προσφέρει μια ευχάριστη και διασκεδαστική παραμονή στο αυτοκίνητο. Η νέα έξυπνη οθόνη πολλαπλών λειτουργιών Honda CONNECT 7 ιντσών, ο διζωνικός αυτόματος κλιματισμός, τα θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά, και το νέο, έξυπνο ηλεκτρονικό χειρόφρενο* προσφέρουν άνεση και σιγουριά.

Το νέο Civic προσφέρει εξαιρετική περιμετρική ορατότητα, ήσυχη και άνετη καμπίνα και εξασφαλίζει ότι η κάθε σας διαδρομή θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία.

Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Civic 4 θυρο 1.5 VTEC TURBO Executive σε Polished Metal Metallic.

*Για πληροφορίες σχετικά με τη διαθέσιμη γκάμα και τον εξοπλισμό παρακαλούμε επικοινωνήστε με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda

HONDA CONNECT

Το Civic διαθέτει το νέο σύστημα ήχου και πληροφόρησης Honda CONNECT* με οθόνη αφής 7 ιντσών, το οποίο σας κρατάει σε επαφή με την αγαπημένη σας μουσική και τους φίλους σας. Τα πάντα βρίσκονται στη διάθεσή σας μέσω της κεντρικής οθόνης αφής.* Για πληροφορίες σχετικά με τις εκδόσεις στις οποίες είναι διαθέσιμο το Honda CONNECT και άλλα χαρακτηριστικά, παρακαλούμε ανατρέξτε στο έντυπο του μοντέλου και επικοινωνήστε με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda. Η συνδεσιμότητα για την εφαρμογή Aha™ (περιλαμβάνεται διαδικτυακό ραδιόφωνο) και για την πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται μέσω WiFi tethering ή μέσω του δρομολογητή WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Το κόστος χρήσης δεδομένων και της υπηρεσίας περιαγωγής (roaming), ενδέχεται να εξαρτάται από τη χρήση εφαρμογών στο Honda CONNECT. Προτείνουμε να ενημερωθείτε από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας. Η λειτουργία πλοήγησης στο διαδίκτυο είναι ενεργή μόνο όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε στάση.
Μόνο το iPhone 5 ή νεότερα μοντέλα με λειτουργικό iOS 8.4 ή μεταγενέστερο, είναι συμβατά με το Apple CarPlay. Τα χαρακτηριστικά, οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες Apple CarPlay ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα σε όλες τις περιοχές και μπορεί να αλλάξουν. Για να χρησιμοποιήσετε το Android Auto™, πρέπει να κατεβάσετε στο smartphone σας την εφαρμογή Android Auto™ από το Google Play™. Μόνο οι εκδόσεις Android 5.0 (Lollipop) ή μεταγενέστερες εκδόσεις είναι συμβατές με το Android Auto™. Η διαθεσιμότητα Android Auto™ ενδέχεται να αλλάξει και εξαρτάται από την εκάστοτε γεωγραφική περιοχή. Το Android Auto και το Apple CarPlay δεν υποστηρίζονται επί του παρόντος στην Ελλάδα.

Το Apple CarPlay είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc., εγγεγραμμένο στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες

Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Civic 4 θυρο Executive.
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ *
Το ενσωματωμένο σύστημα δορυφορικής πλοήγησης Garmin σας επιτρέπει να βρίσκετε τον δρόμο σας και, χάρη στις ενημερώσεις του TMC (traffic message channel), θα ακολουθείτε πάντα την καλύτερη διαδρομή.
ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ *
Μόλις επιλέξετε την όπισθεν, η κάμερα οπισθοπορείας ενεργοποιείται αυτόματα στην οθόνη 7 ιντσών και παρέχει πολλές επιλογές προβολών καθώς και κατακόρυφη θέαση.
DAB ΨΗΦΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ *
Απολαύστε ψηφιακό ήχο και μια πιο ευρεία σειρά από σταθμούς που εμφανίζονται ευδιάκριτα στην οθόνη.

HONDA SENSING

Αυτή η νέα σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας προσφέρει ασφάλεια σε εσάς και τους επιβάτες σας.

Lane Departure Warning (Ειδοποίηση Απόκλισης από την Λωρίδα)
Αν το αυτοκίνητο αρχίσει να απομακρύνεται από τη λωρίδα κυκλοφορίας χωρίς να έχετε ανάψει το σχετικό φλας, ενεργοποιείται η οπτική και ηχητική ένδειξη, για να σας προειδοποιήσει ότι πρέπει να διορθώσετε τη θέση σας στη λωρίδα κυκλοφορίας.

Intelligent – Adaptive Cruise Control (Έξυπνο Σύστημα Ελέγχου Σταθερής Ταχύτητας)
Αυτό το χαρακτηριστικό ανιχνεύει αν ένα όχημα σε κοντινή λωρίδα κυκλοφορίας, πρόκειται να μπει μπροστά σας, και ρυθμίζει ανάλογα την ταχύτητα του Civic σας. Σας βοηθά επίσης να διατηρείτε την απόσταση από το αυτοκίνητο που βρίσκεται μπροστά σας, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε ταχύτητα.

Adaptive Cruise Control (Σύστημα Ελέγχου Σταθερής Ταχύτητας) με Low-Speed Following (Σύστημα Ακολούθησης Χαμηλής Ταχύτητας)*
Αυτή η λειτουργία διατηρεί μια καθορισμένη ταχύτητα ταξιδιού και απόσταση από το αυτοκίνητο που κινείται μπροστά σας. Αν το αυτοκίνητο που έχει ανιχνευτεί σταματήσει, το σύστημα θα επιβραδύνει και θα σταματήσει το όχημά σας, χωρίς να πρέπει να κρατήσετε το πόδι σας στο φρένο. Μόλις το αυτοκίνητο μπροστά αρχίσει να κινείται πάλι, απλά πατήστε το γκάζι για να συνεχίσει η λειτουργία.

Lane Keeping Assist System (Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας)
Σας βοηθά να παραμένετε στη μέση της λωρίδας κυκλοφορίας και προσφέρει μια πιο ξεκούραστη εμπειρία οδήγησης, μειώνοντας την ανάγκη διορθωτικών κινήσεων στο τιμόνι και μεγαλύτερης προσπάθειας κατά την οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο.


Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Civic 4θυρο 1.5 VTEC TURBO Executive σε Polished Metal Metallic.

*Το Low-Speed Following είναι διαθέσιμο μόνο στις εκδόσεις που διαθέτουν αυτόματο κιβώτιο CVT.

HONDA SENSING

Collision Mitigation Braking System (Σύστημα Αυτόματης Πέδησης Μετριασμού Σύγκρουσης)
Αν το Forward Collision Warning System (Σύστημα Προειδοποίησης για Μετωπική Σύγκρουση) θεωρήσει πιθανή μια σύγκρουση με όχημα που κινείται μπροστά σας, ακόμη και μετά από τις σχετικές προειδοποιήσεις, θα σας βοηθήσει να σταματήσετε το Civic, εφαρμόζοντας αυτόματη πίεση στα φρένα.

Road Departure Mitigation (Σύστημα Αποφυγής Παρέκκλισης Λωρίδας)
Μια κάμερα που βρίσκεται στο παρμπρίζ ανιχνεύει πιθανή παρέκκλιση από τον δρόμο και χρησιμοποιώντας την κρεμαγιέρα με ηλεκτρική υποβοήθηση (Electric Power Steering), κάνει διορθωτικές κινήσεις για να διατηρηθεί το αυτοκίνητο στη λωρίδα κυκλοφορίας. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, εφαρμόζει και πίεση στα φρένα.

Traffic Sign Recognition (Αναγνώριση Σημάτων Οδικής Κυκλοφορίας)
Το σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας, αναγνωρίζει την ύπαρξή τους έως 100 μέτρα μακριά και σας μεταφέρει τη σχετική πληροφορία με οπτική ένδειξη. Μπορούν να εμφανιστούν δύο σήματα ταυτόχρονα.

Intelligent Speed Limiter (Έξυπνος περιοριστής ταχύτητας)
Συνδυάζει έξυπνα το αυτόματο όριο ταχύτητας που έχει τεθεί από τον οδηγό, με το Traffic Sign Recognition System, για να προσαρμόσει την ταχύτητα του οχήματος, ανάλογα με την ταχύτητα που αναγραφόταν στην τελευταία πινακίδα στον δρόμο.


Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Civic 4θυρο 1.5 VTEC TURBO Executive σε Polished Metal Metallic.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Βασική μας προτεραιότητα είναι η ασφάλειά σας, γι’ αυτό και εξοπλίσαμε το νέο Civic με πληθώρα “έξυπνων” τεχνολογιών.

Πολλαπλοί αερόσακοι, Anti-lock Braking System (Σύστημα Αντιμπλοκαρίσματος Τροχών), Electronic Brakeforce Distribution (Ηλεκτρονικός Κατανεμητής Πέδησης) και Vehicle Stability Assist (Σύστημα Ελέγχου Ευστάθειας) διατίθενται στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου. Άλλα έξυπνα χαρακτηριστικά όπως το Brake Assist (Υποβοήθηση Πέδησης) που προσφέρει αυξημένη ισχύ φρεναρίσματος σε περίπτωση ανάγκης, σας προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια από ποτέ.
Και πάνω απ’ όλα, το Civic συνδυάζει την πλέον προηγμένη τεχνολογία με “έξυπνα” χαρακτηριστικά όπως το Traffic Sign Recognition (Αναγνώριση Σημάτων Οδικής Κυκλοφορίας) και το Automatic Brake Hold (Αυτόματη Συγκράτηση Φρένου).
Στη Honda θέτουμε τα όρια, τα αυξάνουμε, τα ξεπερνάμε και τα θέτουμε ξανά. Στη Honda δεν συμβιβαζόμαστε ποτέ, για να μπορείτε να οδηγείτε με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Civic 4θυρο 1.5 VTEC TURBO Executive σε Polished Metal Metallic.

ΑΜΑΞΩΜΑ (ACE)
Το αμάξωμα Προηγμένης Μηχανικής Συμβατότητας (Advanced Compatibility Engineering) διανέμει την ενέργεια μπροστινής πρόσκρουσης πιο ομοιόμορφα σε όλο το όχημα, για μεγαλύτερη προστασία των επιβατών.

AGILE HANDLING ASSIST (ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΕΥΕΛΙΞΙΑΣ)
Κατά την οδήγηση, αισθητήρες ανιχνεύουν την ποιότητα πρόσφυσης, για να υπολογίσουν το μέγεθος της επιτάχυνσης ή του φρεναρίσματος που απαιτείται για μέγιστο έλεγχο, εξασφαλίζοντας στον οδηγό πιο ομαλή και προβλέψιμη συμπεριφορά του οχήματος.

WHIPLASH LESSENING FRONT HEAD RESTRAINTS (ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΑ ΜΕΤΡΙΑΣΗΣ ΑΥΧΕΝΙΚΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ)
Σε περίπτωση σύγκρουσης, τα μπροστινά προσκέφαλα μετρίασης αυχενικού τραυματισμού και οι μπροστινές ζώνες ασφαλείας 3-point ELR, προστατεύουν τους επιβάτες και μειώνουν την πιθανότητα τραυματισμού του αυχένα.

DEFLATION WARNING SYSTEM (ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ)
Το Deflation Warning System σας επιτρέπει να γνωρίζετε αν η πίεση του αέρα στα ελαστικά είναι λάθος. Μπορεί, για παράδειγμα, να σας δώσει εκ των προτέρων προειδοποίηση για σκάσιμο ελαστικού από αργή απώλεια αέρα.

Τιμές / Χρηματοδότηση


Προτεινόμενη Λιανική ΤιμήΟι ανωτέρω τιμές δεν επιβαρύνονται με επιπλέον χρεώσεις μεταλλικού χρώματος.
Δεν συμπεριλαμβάνονται πινακίδες και τέλη κυκλοφορίας.
Στην Προτεινόμενη Λιανική Τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα προετοιμασίας PDI και μεταφορικά (συνολικά 250€).
Οι τιμές και τα προϊοντικά χαρακτηριστικά των επιβατικών Honda ενδέχεται να αλλάξουν από τον κατασκευαστή χωρίς προηγούμενη προειδοποίησηση. Παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε πάντα με το το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.
Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τα μοντέλα, τα προϊοντικά χαρακτηριστικά και τις τιμές χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

 

Για διαθεσιμότητα παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε πάντα με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda

Τράπεζα
8,9% Επιτόκιο, 12-84 μήνες
Τελικό επιτόκιο**
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή

 

 


0% Προκαταβολή,
Άμεση πληρωμή 1ης δόσης

*Κατόπιν ειδικής παραγγελίας
** Περιλαμβάνει εισφορά 0.6% Ν.128/78
Στην Προτεινόμενη Λιανική Τιμή ενδέχεται να συμπεριλαμβάνεται όφελος πελάτη. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.
Το παραπάνω χρηματοδοτικό πρόγραμμα ενδέχεται να καταργηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε πάντα με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.  

"Για διαθεσιμότητα παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε πάντα με το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda"

 

 

Υπολογισμός Δόσεων

Τιμές Εκδόσεων Civic
Επίλεξε εκδόσεις για σύγκριση


Download

Τεχνικά Χαρακτηριστικά / Εξοπλισμός


ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
Τύπος κινητήρα
Ονομασία κινητήρα
Κυβισμός (κ.εκ.)
Διάμετρος x Διαδρομή (χιλ.)
Σχέση Συμπίεσης
Valve Train
Προδιαγραφές συστήματος ελέγχου ρύπων
Απαιτούμενο καύσιμο
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Μέγιστη Ισχύς (kw/σ.α.λ.)
Μέγιστη Ισχύς (ps/σ.α.λ.)
Μέγιστη Ροπή (N-m at rpm)
0 → 100 km/h (δευτερόλεπτα)
Μέγιστη Ταχύτητα (Km/h)
Επίπεδο εσωτερικού θορύβου (dB)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ
>WLTC******
Χαμηλή - CO2 g/km
Μεσαία  - CO2 g/km 
Υψηλή  - CO2 g/km
Extra Υψηλή - CO2 g/km
Συνδυασμένη  - CO2 g/km
Χαμηλή - FC l/100km 
Μεσαία  - FC l/100km 
Υψηλή - FC l/100km 
Extra Υψηλή - FC l/100km 
Συνδυασμένη  - FC l/100km 
>NEDC******
Αστικός Κύκλος CO2 g/km
Υπεραστικός Κύκλος  CO2 g/km
Συνδυασμένος CO2 g/km
Αστικός Κύκλος  (l/100km)
Υπεραστικός Κύκλος (l/100km)
Συνδυασμένος (l/100km)
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ολικό Μήκος (χιλ.)
Ολικό Πλάτος (χιλ.)
Ολικό Πλάτος συμπεριλαμβανομένων των καθρεπτών (χιλ.)
Ολικό Ύψος - Χωρίς Φορτίο (χιλ.)
Μεταξόνιο (χιλ.)
Εμπρόσθιο Μετατρόχιο (χιλ.)
Οπίσθιο Μετατρόχιο (χιλ.)
Απόσταση από το έδαφος - με τον οδηγό (χιλ.)
Μέγιστος αριθμός επιβατών
Κύκλος στροφής αμαξώματος (m)
Κύκλος στροφής - στο κέντρο του τροχού (m)
Στροφές τιμονιού από τέρμα σε τέρμα
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
Χώρος αποσκευών (λίτρα, μέθοδος VDA)
Δεξαμενή καυσίμου (λίτρα)
ΒΑΡΟΣ
Απόβαρο (κιλά)
Μέγιστο επιτρεπτό βάρος (κιλά)
Ωφέλιμο φορτίο (κιλά)*
Μέγιστο επιτρεπτό βάρος στους άξονες - Εμπρος / Πίσω (κιλά)
Μέγιστο βάρος ρυμούλκησης (κιλά) με φρένο
Μέγιστο βάρος ρυμούλκησης (κιλά) χωρίς φρένο
Μέγιστη φόρτωση οροφής (κιλά)
ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Τύπος Μετάδοσης
1η (forward for CVT)
Όπισθεν
Τελική σχέση μετάδοσης

S=Standard
.---=Δεν προσφέρεται
* Το ωφέλιμο φορτίο βασίζεται στο μέγιστο απόβαρο.
**Συνδυάζει υποβοήθηση πέδησης χαμηλής & υψηλής ταχύτητας
***Περιλαμβάνεται στο Collision Mitigation Braking System.
****Η συνδεσιμότητα για την εφαρμογή Aha™ (περιλαμβάνεται διαδικτυακό ραδιόφωνο) και για την πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται μέσω WiFi tethering ή μέσω του δρομολογητή WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Το κόστος χρήσης δεδομένων και της υπηρεσίας περιαγωγής (roaming), ενδέχεται να εξαρτάται από τη χρήση εφαρμογών στο Honda CONNECT. Προτείνουμε να ενημερωθείτε από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας. Η λειτουργία πλοήγησης στο διαδίκτυο είναι ενεργή μόνο όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε στάση.

Μόνο το iPhone 5 με λειτουργικό iOS 8.4 ή μεταγενέστερο είναι συμβατό με το Apple CarPlay. Για να χρησιμοποιήσετε το Android Auto™, πρέπει να κατεβάσετε στο smartphone σας την εφαρμογή Android Auto™ από το Google Play™.Μόνο οι εκδόσεις Android 5.0 ( Lollipop) ή μεταγενέστερες εκδόσεις είναι συμβατές με το Android Auto™. Παρακαλούμε σημειώστε ότι η διαθεσιμότητα Apple CarPlay & Android Auto™ ενδέχεται να αλλάξει και εξαρτάται από την εκάστοτε γεωγραφική περιοχή.Το Android Auto και το Apple CarPlay δεν διατίθενται επί του παρόντος στην Ελλάδα.

Το Apple CarPlay είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc. , εγγεγραμμένο στην U.S. και σε άλλες χώρες.

*****Συνιστάται συσκευή USB flash drive 256 ή υψηλότερων MB. Μερικές συσκευές ενδέχεται να μην είναι συμβατές.

Τα Μέγιστα βάρη ρυμούλκησης βασίζονται σε μία κλίση 12% και δοκιμάζονται σύμφωνα με Κανονισμούς της ΕΕ.
Ο εξοπλισμός, τα χρώματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες και η διαθεσιμότητα μπορεί να αλλάξουν από τον κατασκευαστή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Οι εκδόσεις, τα επίπεδα εξοπλισμού και τα χρώματα που σας παρουσιάζονται, μπορεί να μην είναι διαθέσιμα. Για πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα και τις προδιαγραφές, παρακαλούμε συμβουλευτείτε το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda. 
 
******Το Civic 4D 18MY έχει δοκιμαστεί βάσει του νέου κύκλου δοκιμών CO2 και κατανάλωσης καυσίμου, του WLTP, σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2017/1151 της Επιτροπής. Οι μετρήσεις WLTP αντικατοπτρίζουν καλύτερα την πραγματική απόδοση του οχήματος όταν οδηγείται στον δρόμο. Κατά τη φάση μετάβασης μεταξύ του NEDC (προηγούμενου κύκλου δοκιμών) και του WLTP, οι τιμές NEDC για τα CO2 και την κατανάλωση καυσίμου θα παραμείνουν διαθέσιμες σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2017/1153 της Επιτροπής.

 
 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Αερόσακος Οδηγού SRS
Αερόσακος συνοδηγού SRS (με διακόπτη απενεργοποίησης)
Πλευρικοί αερόσακοι (Εμπρός)
Πλευρικοί αερόσακοι τύπου κουρτίνας (Εμπρός και Πίσω)
Εμπρός προσκέφαλα μετρίασης αυχενικού τραυματισμού (Whiplash Lessening Front Headrests)
Αεριζόμενος δίσκος 16" μπροστά (FR brake 16" vented disk)
Πίσω φρένα 15" συμπαγείς δίσκοι (RR brake 15" solid disk)
Σύστημα Αντιμπλοκαρίσματος Τροχών - Anti-Lock Braking System (ABS)
Ηλέκτρονικός κατανεμητής πέδησης - Electronic Brakeforce Distribution (EBD)
Υποβοήθηση Πέδησης - Brake Assist (BA)
Σύστημα Ελέγχου Ευστάθειας - Vehicle Stability Assist (VSA)
Υποβοήθηση Εκκίνησης σε Ανηφόρα - Hill Start Assist (HSA)
Μπροστινές Ζώνες Ασφαλείας με 2 stage Emergency Locking Retractor ELR
Οπίσθιες Ζώνες Ασφαλείας με προεντατήρα (ELR)
Βάσεις πρόσδεσης ISO Fix για παιδικό κάθισμα (στα δύο ακριανά πίσω καθίσματα)
Σινιάλο Έκτακτης Ακινητοποίησης - Emergency Stop Signal
Σύστημα προειδοποίησης χαμηλής πίεσης ελαστικών - Deflation Warning System (DWS)
Σύστημα Αυτόματης Πέδησης Μετριασμού Σύγκρουσης - Collision Mitigation Braking System**
Προειδοποίηση μετωπικής σύγκρουσης - Forward Collision Warning***
Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας - Lane Keep Assist System
Ειδοποίηση Απόκλισης από τη Λωρίδα - Lane Departure Warning
Σύστημα Αποφυγής Παρέκκλισης Λωρίδας - Road Departure Mitigation
Έξυπνος Περιοριστής Ταχύτητας - Intelligent Speed limiter
Σύστημα Ελέγχου Σταθερής Ταχύτητας - Adaptive Cruise Control / Έξυπνο Σύστημα Ελέγχου Σταθερής Ταχύτητας - Intelligent Adaptive Cruise Control
Σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Οδικής Κυκλοφορίας - Traffic Sign Recognition System
Σύστημα Ακολούθησης Χαμηλής Ταχύτητας - Low Speed Following
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Σύστημα Immobilizer
Συναγερμός ασφάλειας (Security Alarm System)
Επιλεκτικό ξεκλείδωμα θυρών (Selectable Door Unlock)
Κεντρικο κλείδωμα μέσω τηλεχειριστηρίου με 2 κλειδιά Jack Knife (Περιλαμβάνεται λειτουργία ξεκλειδώματος πίσω πόρτας χωρίς κλειδί)
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
Υφασμάτινη επένδυση καθισμάτων
Δερμάτινη επένδυση τιμονιού
Δερμάτινη επένδυση λεβιέ ταχυτήτων
Πεντάλ αλουμινίου
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ECON Mode
Ένδειξη αλλαγής ταχυτήτων - Shift Indicator Light (SIL)
Κρεμαγιέρα με ηλεκτρική υποβοήθηση μεταβλητής σχέσης (Electric Power Steering with Variable Ratio)
Motion Adaptive Electronic Power Steering
Ηλεκτρονικό Χειρόφρενο με Αυτόματη Συγκράτηση Φρένου (Electronic Parking Brake with Automatic Brake Hold)
Διακοπή λειτουργίας κινητήρα στο ρελαντί (Idle Stop)
Μανέτες αλλαγής ταχυτήτων (Paddle Shift)
ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ
Αυτόματος κλιματισμός A/C
Διζωνικός Αυτόματος Κλιματισμός A/C
Αυτόματοι Υαλοκαθαριστήρες με Αισθητήρες Βροχής
Dusk Sensing Auto Lights (Φώτα με Ανίχνευση Σούρουπου)
Αισθητήρες στάθμευσης (Εμπρός και Πίσω)
Ηλεκτρικά Παράθυρα (Εμπρός και Πίσω)
Ηλεκτρικό Παράθυρο οδηγού/συνοδηγού αυτόματης ανόδου και καθόδου
Πίσω Ηλεκτρικά Παράθυρα αυτόματης ανόδου και καθόδου
Λειτουργία Ηλεκτρικών Παραθύρων μέσω Τηλεχειριστηρίου (κλειδί)
Τηλεσκοπικό Τιμόνι με ρύθμιση καθ' ύψος
Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέπτες θυρών
Ηλεκτρικά ανακλινόμενοι καθρέπτες θυρών
Ανακλινόμενοι Καθρέπτες μέσω Τηλεχειριστηρίου (Κλειδί)
Φωτιζόμενο Σκιάδιο οδηγού/συνοδηγού με Καθρέπτη
Βοηθητική πρίζα 12V (μπροστά)
Μηχανική Ρύθμιση ύψους στο κάθισμα του Οδηγού
Ηλεκτρική οσφυϊκή στήριξη καθίσματος οδηγού
Κεντρική κονσόλα με συρόμενο υποβραχιόνιο και αποθηκευτικό χώρο
Υποβραχιόνιο πίσω καθίσματος με ποτηροθήκη
Θήκη πίσω από το Κάθισμα του Συνοδηγού
Θερμαινόμενα Καθίσματα (μπροστά)
Πίσω καθίσματα αναδιπλούμενα 60/40
Driver Information Interface with Colour Display - Οθόνη Πληροφοριών Οδηγού με χρωματική απεικόνιση (Οθόνη TFT -LCD)
Fuel Filler - Capless (Σύστημα Παροχής Καυσίμου - Χωρίς Τάπα)
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
Μπλε φωτισμός οργάνων
Σποτ Ανάγνωσης (Εμπρός)
Φως εσωτερικής καμπίνας (Ambient Light)
Φωτισμός χώρου αποσκευών
Φως στο Ντουλαπάκι του Συνοδηγού
Πλαφονιέρα (Εμπρός και Πίσω)
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
5" Monitor Audio (AM/FM)
Honda CONNECT με Garmin Navigation (οθόνη αφής 7" , AM/FM/DAB, Apple CarPlay  / Android Auto™, διαδικτυακό ραδιόφωνο, εφαρμογή Aha™ , σύνδεση και πλοήγηση στο διαδίκτυο)**** DAB+ compatible
DAB digital radio (Digital Audio Broadcast)
x1 USB θύρα*****
2xUSB Jack/HDMI Jack*****
8 ηχεία (180W x 2 ηχεία μπροστινών θυρών, x2 ηχεία πίσω θυρών, x 2 μπροστινά Tweeter, x2 πίσω Tweeter)
Χειριστήρια Ηχοσυστήματος στο Τιμόνι
Bluetooth™ Hands Free Telephone (HFT)
Πίσω Κάμερα Στάθμευσης (Multi Angle with Dynamic Guidelines - Πολλαπλών Προβολών με Δυναμικές Γραμμές)
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Κεραία Shark Fin
Χειρολαβές θυρών chrome
Καθρέπτες θυρών στο χρώμα του αμαξώματος με ενσωματωμένο δείκτη
Γρίλια chrome
Πλαίσιο Παραθύρου Chrome
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
Προβολείς αλογόνου
Σύστημα υποστήριξης προβολέων - Highbeam Support System (HSS)
Καθαριστήρες κρυστάλλων προβολέων
Μπροστινά φώτα ομίχλης (Αλογόνου)
Φώτα ημέρας LED
Ψηλά τοποθετημένο φως στοπ
Αυτόματη ενεργοποίηση φώτων (Headllight Auto On/Off Timer - Coming Home/Leaving Home Function)
ΤΡΟΧΟΙ
16" Τροχοί από κράμα αλουμινίου
17" Τροχοί από κράμα αλουμινίου
Ελαστικά 215/55 R16
Ελαστικά 215/50 R17
Kit επισκευής ελαστικών
S=Standard
.---=Δεν προσφέρεται
* Το ωφέλιμο φορτίο βασίζεται στο μέγιστο απόβαρο.
**Combining low & high speed brake assist (Συνδυάζει υποβοήθηση πέδησης χαμηλής & υψηλής ταχύτητας)
***Περιλαμβάνεται στο Collision Mitigation Braking System.
****Μόνο το iPhone 5 με λειτουργικό iOS 8.4 ή μεταγενέστερο είναι συμβατό με το Apple CarPlay® . Μόνο οι εκδόσεις Android 5.0 (Lollipop) ή μεταγενέστερες εκδόσεις είναι συμβατές με το Android Auto™.Παρακαλούμε σημειώστε ότι η διαθεσιμότητα Apple CarPlay® & Android Auto™ ενδέχεται να αλλάξει και εξαρτάται από την εκάστοτε γεωγραφική περιοχή.Το Android Auto και το Apple CarPlay δεν υποστηρίζονται επί του παρόντος στην Ελλάδα.
*****Συνιστάται συσκευή USB flash drive 256 ή υψηλότερων MB. Μερικές συσκευές ενδέχεται να μην είναι συμβατές.
Τα Μέγιστα βάρη ρυμούλκησης βασίζονται σε μία κλίση 12% και δοκιμάζονται σύμφωνα με Κανονισμούς της ΕΕ.

Ο εξοπλισμός, τα χρώματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες και η διαθεσιμότητα μπορεί να αλλάξουν από τον κατασκευαστή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Οι εκδόσεις, τα επίπεδα εξοπλισμού και τα χρώματα που σας παρουσιάζονται, μπορεί να μην είναι διαθέσιμα. Για πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα και τις προδιαγραφές, παρακαλούμε συμβουλευτείτε το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda.

 
 

Σύγκριση Εκδόσεων Civic
Επιλέξτε εκδόσεις για σύγκριση.


Download


Έντυπο

Download

Παρακαλώ εισάγετε το email σας:Εαν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα της Honda κάντε κλικ:


Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα της Honda και συγκατατίθεστε στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία «Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.Παρακαλώ συμπληρώστε σωστή e-mail διεύθυνση.

scroll down
scroll down

Ενημέρωση σχετικά με τη χρήση Cookies.


Η ιστοσελίδα Honda Cars χρησιμοποιεί Cookies, για να παρακολουθεί τις προτιμήσεις των επισκεπτών και να μπορεί να διαμορφώνει αντίστοιχα τις ιστοσελίδες του με τον καλύτερο τρόπο. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία, τα οποία αποθηκεύονται στο σκληρό σας δίσκο. Οι πληροφορίες οι οποίες περιέχονται στα cookies, επιτρέπουν τη διευκόλυνση της χρήσης του διαδικτύου και τη δημιουργία μίας, σε υψηλό βαθμό φιλικής προς το χρήστη, ιστοσελίδας. Τα Cookies μας βοηθούν επίσης στην αναγνώριση “δημοφιλών προορισμών” των ιστοσελίδων μας στο διαδίκτυο (Internet). Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να εναρμονίσουμε τα περιεχόμενα των ιστοσελίδων μας καλύτερα στις ανάγκες σας και να βελτιώσουμε έτσι την προσφορά προς εσάς. Τα Cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διαπιστώσουμε, εάν από τον υπολογιστή σας είχε ήδη διενεργηθεί μία επίσκεψη στις σελίδες μας. Αναγνωρίζεται μόνο το ίχνος αναγνώρισης (cookie) στον υπολογιστή σας. Προσωπικά δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν ως cookie κατόπιν συγκατάθεσής σας. Έτσι διευκολύνεται π.χ. η πρόσβαση σε προστατευμένους δικτυακούς τόπους και δεν χρειάζεται να επαναπληκτρολογήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.

Φυσικά έχετε και τη δυνατότητα να βλέπετε τις σελίδες μας χωρίς τη χρήση αρχείων Cookies. Οι περισσότεροι Browser αποδέχονται τα Cookies αυτόματα. Για να εμποδίσετε την αυτόματη αποθήκευση των cookies στο σκληρό σας δίσκο, επιλέγετε *μη αποδοχή των cookies* στις ρυθμίσεις του browser σας. Πώς γίνεται αυτό βήμα βήμα, μπορείτε να το πληροφορηθείτε από τις οδηγίες του κατασκευαστή του Browser. Μπορείτε να διαγράψετε τα αποθηκευμένα αρχεία Cookies ανά πάσα στιγμή. Όταν δε χρησιμοποιείτε αρχεία Cookies, ενδέχεται να προκληθούν λειτουργικοί περιορισμοί στις προσφορές μας.

Όροι Χρήσης


Προστασία προσωπικών δεδομένων

Αντιμετωπίζουμε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων με σοβαρότητα και επιθυμούμε να αισθάνεστε ασφάλεια κάθε φορά που επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες μας. Η προστασία της προσωπικής σας σφαίρας κατά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντικό ζήτημα για μας, το οποίο και λαμβάνουμε υπ’ όψιν στις εμπορικές μας συναλλαγές. Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, τα οποία συλλέγονται κατά την επίσκεψη των ιστοσελίδων μας, σύμφωνα με τις διατάξεις τις νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων της χώρας στην οποία εδρεύει ο υπεύθυνος φορέας για την επεξεργασία των δεδομένων.

Συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Όταν βρίσκεστε συνδεδεμένοι με τις ιστοσελίδες μας, ο server μας αποθηκεύει το όνομα του παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου, την ιστοσελίδα από την οποία συνδεθήκατε μαζί μας, όπως επίσης την ημερομηνία και τη διάρκεια της σύνδεσής σας. Επιπλέον, προσωπικά δεδομένα αποθηκεύονται μόνο σε περίπτωση που εσείς αναφέρεστε σε αυτά π.χ. στα πλαίσια της εγγραφής σας, μιας έρευνας, ενός διαγωνισμού ή σε σχέση με την εκτέλεση μίας σύμβασης.

Χρήση και μεταβίβαση προσωπικών δεδομένων

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς τεχνικής διαχείρισης των ιστοσελίδων, διαχείρισης πελατολογίου, έρευνας προϊόντων και για σκοπούς marketing μόνο στον απαραίτητο βαθμό για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Δεδομένα, τα οποία αφορούν άτομα, μεταβιβάζονται στους εθνικούς φορείς και υπηρεσίες μόνο στα πλαίσια τα οποία προβλέπονται από τις διατάξεις αναγκαστικού εθνικού δικαίου.

Δικαίωμα επιλογής

Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας, για να σας ενημερώνουμε για τα προϊόντα και της υπηρεσίες μας και ενδεχομένως να σας ζητήσουμε τη γνώμη σας γι αυτά. Εξυπακούεται ότι η συμμετοχή σε τέτοιες ενέργειες είναι απολύτως εθελοντική. Σε περίπτωση που διαφωνείτε, μπορείτε να μας το ζητήσετε ανά πάσα στιγμή, ώστε να εξαιρέσουμε τα στοιχεία σας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην εκάστοτε ιστοσελίδα.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας «επικοινωνία» ώστε να λύσουμε τις όποιες απορίες σας.